Fegyelmi határozatok

Augusztus 8-i fegyelmi határozatok

2017-08-08 15:32:15

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 8-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB a DVSC - FTC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Jelena Richárd (Csákvár), mert amikor a labda nem volt játékban hátulról fellökte ellenfelét 2, Szalai András József (Dorog), mert amikor a labda nem volt játékban megtaposta ellenfele vádliját 2, Medgyes Sinan (Budaörs) 1 és Ágh Zoltán (Sopron) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Kapic Bekim edző (Szeged 2011) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Gyirmót- ZTE mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és az MLSZ szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Dorog – Budafok mérkőzéssel kapcsolatban a Dorogot, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása), valamint tárgyak játéktérre dobásáért a soron következő hazai NB II-es bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőrt fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.

Barátságos, felkészülési mérkőzések

Vincze Szabolcs (Szabadkikötő), mert leköpte ellenfelét 3, Illés Richárd (Putnok), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2 soron következő barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS