Fegyelmi határozatok

Fegyelmi határozatok

2014-03-27 16:17:33

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága március 27-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB az Újpest – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Újpestet 250.000 Ft, a vendégszurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Diósgyőrt 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Lombard Pápa – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Lombardot írásbeli figyelmeztetésben, a vendég szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Haladást 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Magyar Kupa

Csizmadia Csaba (Lombard), Beke Péter (PMFC) és Polényi Gábor (Nyíregyháza) 1-1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Debrecen – Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a hazai és a vendég szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Debrecent 100.000, a Nyíregyházát 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Pécs - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt a Pécset 50.000 Ft, a vendégszurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Újpestet 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB az Újpest – Pécs mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Újpestet 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

NB III

A FEB a Budaörs - Csákvár mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Budaörsöt 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Soroksár – Szeged 2011 mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt a Soroksárt írásbeli figyelmeztetésben részesítette, a Szegedet szurkolói részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS