Fegyelmi határozatok

Január 15-i fegyelmi határozatok

2019-01-15 16:07:31

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) január 15-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB II

A FEB az MTE 1904 Kft. ellen sportszakemberrel szembeni pénzügyi tartozás miatt elrendelt fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétség elkövetését nem lehetett megállapítani, megszüntette.

Női és férfi felnőtt futsal bajnokságok és kupák

Elek Dániel (REAC) 1, Lippai Ákos (Kazincbarcika), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, de a játékteret vonakodva hagyta el 2, Szacskó László (Kazincbarcika), mert 2 sárga lapos figyelmeztetés után történt kiállítása után a játékteret és közvetlen környezetét vonakodva hagyta el és a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel 3 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Kollár Szabolcs (REAC), mert a mérkőzés 10. percében sportszerűtlen magatartás miatt kiállították, ezt követően a mérkőzés hátralévő részében és a mérkőzés lefújása után az öltöző folyosón is folyamatosan szidalmazta a játékvezetőket, személyükre sértő kifejezéseket használt, 2019. január 15. napjától kezdődően a mérkőzésen való részvételtől 1 évre szóló eltiltást kapott.

Simon Péter vezetőedző (Covritas) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a REAC-ot Kollár Szabolcs labdarúgójának az 5 Stars SE elleni mérkőzésen tanúsított súlyosan sportszerűtlen magatartásáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni eltiltás

Szántovszki Soma (REAC), Illés Károly (REAC ) és Hámori Zoltán Miklós (Kincsem Lovaspark) 1-1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • MOL
  • Förch
  • Jet Sol