Fegyelmi határozatok

Május 10-i fegyelmi határozatok

2018-05-10 16:57:13

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 10-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB a Honvéd – DVSC  mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot,  mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a  Videoton FC– FTC  mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t,  mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosának és más sportszervezet  szidalmazása) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr – Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért,  szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél  szidalmazása), valamint  szurkolójának játéktérre történt bemeneteléért  1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

A FEB tárgyalás megtartása után  Berényi Balázs (Iváncsa) korábbi 3 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB az Iváncsa – Vecsés mérkőzéssel kapcsolatban az Iváncsát a mérkőzés alatt a rend nem megfelelő biztosításáért a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.  

A FEB a Szentlőrinc - Pécs  mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset,   mint visszaesőt  szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint tárgyak bedobálásáért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • MOL
  • Förch
  • Jet Sol