Fegyelmi határozatok

Március 22-i fegyelmi határozatok

2018-03-22 17:24:39

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága március 22-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB a Vasas - Diósgyőr  mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast,  mint visszaesőt,  szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért  (az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az FTC - Puskás mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t,  mint visszaesőt,  mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, továbbá szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, az MLSZ és a játékvezető szidalmazása)  400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Paks – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Paksot,   mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

NB III

Petrók Viktor edző (Kaposvár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.  

A FEB a Pécs - Tiszakécske  mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

A FEB a Levegő-Energia  - BME Futsal mérkőzéssel kapcsolatban a Levegő-Energiát,  a mérkőzés alatt és a mérkőzés lefújása után  a rend nem megfelelő biztosításáért (néző játéktérre bemenetele, a játékvezető folyadékkal történt leöntése és szóbeli inzultálása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

A FEB elnöke fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el Mursits Roland   a  Cevasport Kft.  labdarúgójával szemben, mert az ETO  elleni bajnoki mérkőzésen egy kapu elé ívelt labdára úgy jött ki a kapujából, hogy közben ellenfelével  (Kozsó Balázs Tibor) ütközött, akinek  testi épségét veszélyeztette. Az ellenfél játékosa az esetnél súlyosan megsérült.  Az ügyben 2018. március 29. napján tárgyalás megtartására kerül sor.    

 

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • MOL
  • Förch
  • Jet Sol