Fegyelmi határozatok

November 18-i fegyelmi határozatok

2014-11-18 13:21:55

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága november 18-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB II

Papp Szilárd (Siófok) 1, Somodi Bence Máté (Kaposvár) 1, Kovács Gergő (ZTE) 1, Asztalos Dávid (Ajka) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Vasas - Sopron mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast szurkolóinak rendzavarásai miatt (a vendégek vezetőedzőjét öngyújtókkal megdobálták, amelyből 2 a játéktérre esett, valamint folyadékkal teli pohár bedobása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Supka Attila vezetőedző (Sopron), mert sportszerűtlenül reklamált és a felé dobott öngyújtók közül egyet visszadobott a nézők felé, a kispadtól és az öltözőtől 2, Tóth András edző (Vasas) sportszerűtlen reklamálásért a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Rajczi Péter (Kaposvár) korábbi 2 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

NB III

Pálfalvi Csaba (III.ker), mint visszaeső 2, Szabó Levente (Balatonfüred) 1, Riedl József (Tököl), mint visszaeső 2, Mészáros Attila (Monor), mert rátaposott földön fekvő ellenfele fejére 2, Bordás Dániel (Orosháza), mert a hazai nézőket szidalmazta és sértő mozdulatot tett feléjük 3, Bjedov Bojan (SZEOL) 1, Rácz Ferdinánd (Szekszárd) 1, Sárközi Szabolcs (Hatvan), mert miután két sárga lap után kiállították, levonulás közben a játékvezető autóját leköpte, majd a mérkőzés végén az asszisztens és a játékvezető személyre sértő kifejezést használt és megfenyegette őket 6, Éles Béla (Hajdúböszörmény) 1, Ludánszki István (Felsőtárkány) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Boér Gábor vezetőedző (Orosháza) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Híres Gábor vezetőedző (Hatvan) a kispadtól és az öltözőtől 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert sorozatosan, sportszerűtlenül reklamált, amiért a játékvezető a kispadról elküldte. A félidőben és a mérkőzés végén is az öltözőhöz ment és a játékvezető figyelmeztetése ellenére sem volt hajlandó elhagyni az öltözők területét, ezzel megsértette a versenyszabályzati előírásokat.

Női nagypályás bajnokságok és kupák

Nagy Barbara (UTE Profisport) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák


Horváth Bence (Rubeola) 1, Altsach András (Újpesti TE) 1, Veres Gergely (Déli FC), mint visszaeső 2, Czimber Márton (Nagytétény) 1, Sitku Zsolt (Újpest FC), mint visszaeső 2, Sági Milán (MTK) 1, Varga Bence (MTK) 1 és Hajnal Róbert (Piliscsaba) 1 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Monor 12, Orosháza 12, Bölcske 10, Sopron 12,5, Vasas 12,5, Ajka 17,5 ezer Ft.

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS