Fegyelmi határozatok

November 8-i fegyelmi határozatok

2018-11-08 13:00:39

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 8-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB II

Villám Balázs (Gyirmót) 1  soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi felnőtt futsal bajnokságok és kupák

Rábold Richárd (Maglód), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 4, Gál József (Maglód), mert a játékvezető személyére sértő kifejezéseket használt 5, Kramcsák Dávid (Mád), mert amikor a labda nem volt játékban földhöz nyomta ellenfelét 2, Süttő Attila (Kazincbarcika), mert amikor nem a labda közelében tartózkodott megrúgta ellenfelét 2, Nagy Dániel (Újpest FC) 1, Varga Tamás (PEAC), mert amikor a labda nem volt játékban megrúgta ellenfelét 3 soron következő férfi felnőtt futsal  Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Német Gusztáv  technikai vezető (Maglód), mert a  mérkőzés 35. percében a játékvezető személyére sértő mozdulatot tett (a játékvezető felé dobott egy labdát, de az nem találta el a játékvezetőt), majd a játéktérre lépett és ott a II. sz. játékvezetőnél a játékvezetői ítélet ellen sportszerűtlen módon tiltakozott,  amiért a játékvezető a  kispadról  elküldte. Ezt követően a játékvezető személyére sértő kifejezéseket használt és fenyegetően lépett fel vele szemben, majd a mérkőzés hátralévő időszakában folyamatosan sértő kifejezéseket használva  tovább szidalmazta a játékvezetőket, 2018. november 8. napjától kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 3 hónapra szóló eltiltást kapott.

Soós Gréta masszőr (Aramis) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő férfi futsal Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a  Maglódot, két labdarúgójának és egy sportszakemberének a Magyar Testnevelési Egyetem SE elleni MK mérkőzésen tanúsított súlyosan sportszerűtlen magatartásáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.  

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni eltiltás

Komlósi Ádám László    (Kazincbarcika), Kondás Kristóf (DEAC) és Kulcsár Gábor     (Aramis) 1 – 1   (egy - egy) soron következő férfi  felnőtt futsal Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltás.

 

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • MOL
  • Förch
  • Jet Sol