Meg tudja állítani a mezőkövesdi védelem a lendületbe jött Lokit? - Jegyinformációk

2016. augusztus. 03., 17:30   |    

 Meg tudja állítani a mezőkövesdi védelem a lendületbe jött Lokit? - Jegyinformációk

A Herczeg András ideiglenes irányításával lendületbe jövő debreceni támadóknak a Pintér Attila által pályára álmodott, jól záró mezőkövesdi védelmet kell feltörniük a három pontért.

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC-DVSC-TEVA
2016. augusztus 7. vasárnap, 18.00

Jól kezdte a bajnokságot Pintér Attila együttese, amely két értékes döntetlen (Gyirmót és Haladás ellen) után a hétvégén az MTK ellen idegenben szerezte meg első bajnoki győzelmét az idényben. Pintér Attila vezetőedző köztudottan kiemelt figyelmet szentel az általa irányított csapatok védekezésére, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az InStat statisztikák szerint az elmúlt két fordulóban rendre a védelem tagjai szerezték a csapat legmagasabb InStat indexeit: Góhér (215, 258), Devecseri (215, 229), Hudák (219, 238). A Loki egy Paks elleni hazai döntetlennel, és egy Vasas elleni kétgólos vereséggel kezdte a szezont, amelyet tovább rontott a sikertelen nemzetközi kupaszereplés is. A Kondás Elemér helyére ideiglenesen beugró szakmai igazgató Herczeg Andrásnak sikerült felrázni a csapatot, hiszen a múlt héten - igaz az újonc Gyirmót ellen - lendületbe jöttek a debreceni támadók, és 4-0-ás eredménnyel söpörték be a piros-fehérek első győzelmét. Kérdés, hogy kitart-e a lendület a jól záró Mezőkövesd ellen is...

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A jegyeket a meccs napján elővételben a mérkőzés kezdése előtt 4 órával vásárolhatják meg: a hazai szurkolók az 1-es (Széchenyi út felől) és 3-as (Sport u. felől, lakótelep) pénztárban, illetve a vendég drukkerek a 2-es pénztárban (Széchenyi út felőli oldalon). Elővételben a mérkőzés hetén hétfőtől is van lehetőség belépőjegyek megváltására a Széchenyi út felőli 1-es pénztárban, hétköznapokon 10-16 óráig!

PAKSI FC-FERENCVÁROSI TC
2016. augusztus 6. szombat, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Fontos kiemelni, hogy a Paksi FC az FTC kérésére a helyszíni jegyvásárláshoz erre az egy mérkőzésre KÖTELEZŐVÉ TESZI a szurkolói kártya használatát! A vendég szektorba kizárólag FTC szurkolói kártyával lehet belépni. Jegyeket elővételben a Fehérvári úti stadionban lehet vásárolni szerdán és pénteken 14-18 óráig (2. sz pénztár), kedden és csütörtökön 9-12 óráig (2. sz. pénztár), szombaton pedig 10:00-től a 2. sz. pénztárban, a többi pénztár 16:00-kor nyit. Kapunyitás: 16:00. Jegyárak: a B, C, álló szektorokba a felnőtt belépő elővételben 1200 Ft-ba, a helyszínen 1400 Ft-ba; a diák, nyugdíjas, női jegyek elővételben 800 Ft-ba, a helyszínen 1000 Ft-ba kerülnek. A vendégszektor jegyárai: elővételben 1200 Ft, helyszínen 1400 Ft.

DVTK-BUDAPEST HONVÉD
2016. augusztus 6. szombat, 18.00

A Fegyelmi Bizottság döntésének értelmében a DVTK soron következő hazai mérkőzésén az X, Y és Z szektorokat be kell zárni. Az X, az Y és a Z szektorokba megváltott bérletek a klub döntésének értelmében ezúttal az U, a V, és a W szektorokba lesznek érvényesek, a bérlettulajdonosoknak nincs semmilyen tennivalója. Mivel a mérkőzésen a szervezett szurkolói csoportok az U, a V és W szektorokból fogják buzdítani a csapatot, ezért a DVTK lehetőséget biztosít arra, hogy az U, a V és a W szektorokba szóló bérlettel rendelkező szurkolóink a találkozót a T1 szektorból is megtekinthessék. Ez irányú igényüket szerdán 18 óráig jelezhetik a DVTK ajándékboltjaiban, fontos, hogy technikai okokból kifolyólag erre csak akkor van lehetőség, ha a bérletüket magukkal hozzák. Idén nyáron a DVTK mérkőzéseire (az Újpest, a Honvéd és a Vasas ellen) a 14 év alatti gyermekek számára korlátlan számban (a szabad helyek függvényében) igényelhető ingyenes regisztrációs jegy a régi tribünre és az állóhelyi szektorokba egyaránt. Erről bővebben itt olvashatnak. A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek kaphatók még a DVTK Ajándékboltban, a Szinvaparkban (hétfő-péntek: 12-18 óra, szombat: 10-16 óra között), a DVTK Ajándékboltban, a Diósgyőri Stadionnál (szerda-péntek: 14-18 óraközött, szombaton (meccsnapon): 15 órkor nyit, és a mérkőzés után fél órával zár a pénztár), valamint a Konténerpénztárban, Diósgyőri Stadionnál (szombaton (meccsnapon): 8 órától az első félidő végéig). Fontos, hogy jegyvásárláskor a Diósgyőri Stadionnál csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudnak elfogadni.

VASAS FC-ÚJPEST FC
2016. augusztus 6. szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek vásárolhatóak személyesen az Ilovszky Stadionnál csütörtökön (10:00-12:00), pénteken (16:00-18:00) és szombaton (meccsnapon): pénztárnyitás a mérkőzés előtt 2 órával, 18:30-tól. A mérkőzés napján a klubkártya készítés 19:30-tól szünetel, vagyis 1 órával a kezdő sípszó előtt nem lehetséges a napi jegy árusítás prioritása miatt. A rendőrség tájékoztatása szerint a Vasas ultrák nem lehetnek a megszokott álló oldalon, hanem csak az ülőn.

GYIRMÓT FC GYŐR-VIDEOTON FC
2016. augusztus 7. vasárnap, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyes jegyvásárlásra az Alcufer Stadion jegypénztáraiban van lehetőség. A kasszák a mérkőzés kiírt kezdési időpontja előtt 60 perccel nyitnak.A normál árú jegy ára 1500 Ft, a diák/nyugdíjas jegy 750 Ft.

MTK BUDAPEST-SWIETELSKY HALADÁS
2016. augusztus 7. vasárnap, 18.00

A Dunaújváros PASE stadionjába, a Dunaferr Arénában (a stadion címe: 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.) tartandó mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Az online vásárolt jegyeket ki kell nyomtatni a belépéshez. A mérkőzésre a jegyár egységesen 1000 Ft. A mérkőzésre a helyszínen elővételi jegyértékesítés nem lesz. Elővételben csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges jegyet vásárolni. A mérkőzés napján, a helyszínen – a Dunaferr Arénában – is megválthatják jegyeiket: a jegypénztárak 17:00-kor nyitnak.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS