A 24. forduló statisztikája

2007. április. 15., 19:43   |    

A 24. forduló statisztikája

A forduló négy hazai győzelmet, három döntetlent és egy vendég siket hozott. Összesen 21 gólt született, ez 2.63-as meccsátlagot jelent. A legtöbb gól (öt) a Tatabánya - Fehérvár találkozón esett. A játéknap 21 találatából a Debrecen és a Tatabánya hármat-hármat szerzett. A Diósgyőr és az MTK szurkolói nem örülhettek: csapatuk nemcsak kikapott, de gólt sem tudott szerezni. A Sopron - Honvéd találkozón az első félidőben nem született gól, s egy mérkőzésen, a Vác - Diósgyőr összecsapáson már az első játékrészben kialakult a végeredmény.

Vác - Diósgyőr
A leggyorsabban Varga Róbert, a Győr védője talált a kapuba - az 1. percben -, a legkésőbb esett gólt pedig a Tatabánya középpályása, Perez lőtte a 89. percben. A fordulóban két labdarúgó - mindketten csatárok - is két-két találatot szerzett: a fehérvári Juszuf Dajics és a kaposvári Oláh Lóránt tudott duplázni.

A Debrecen játékosa, Ibrahima Sidibe újabb góllal erősítette meg vezető helyét a góllövőlistán, már 16 találatnál tart. Egy öngól is született, a REAC kapusa, Illyés Dániel juttatta a labdát saját hálójába.

Debrecen - MTK
A fordulóban 22 sárga lapot osztottak ki a játékvezetők. A legsportszerűbb mérkőzés a Vasas - Újpest találkozó volt, amelyen egyetlen sárga lapot sem kellett felmutatni, s szintén nem kapott sárga lapot a ZTE, a Kaposvár és a Debrecen egyetlen játékosa sem. A legtöbb sárgát (hatot) a Paks - REAC bajnokin osztott ki a játékvezető: négyet paksi labdarúgó kapott - Balaskó Ivánnak kettő is jutott, ami kiállítást eredményezett. A REAC is tíz emberrel fejezte be a meccset, mert Sallai Balázs is pirosat kapott. Úgyszintén tíz játékossal fejezte be mérkőzését a Vác (Thomas), a Sopron (Feczesin Róbert), a Győr (Ribi István) és a Tatabánya (Vámosi Csaba).

A legkésőbb kiosztott sárga lapot Nyerges Krisztián kapta, a 93. percben.

A legkevesebb játékidőt a kaposvári Szakály Dénes töltötte a pályán, mivel Prukner László vezetőedző a 91. percben cserélte be.

A fordulóban a Paks, a Sopron, a Tatabánya és a Diósgyőr vezetőedzője csak két cserelehetőségét használta ki, míg a többi találkozón a trénerek éltek a 3-3 játékos cseréjének lehetőségével.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS