A 25. forduló statisztikája

2007. április. 22., 16:26   |    

A 25. forduló statisztikája

A Borsodi Liga legutóbbi fordulójában négy hazai győzelem, két döntetlen, és két vendégsiker született. A 25. körben 25 gól esett, ez 3.13-as gólátlagot jelent.

Az MTK magabiztosan győzött a Tatabánya ellen
A legtöbb találatot (hatot) a Diósgyőr - Debrecen találkozón láthattak a szurkolók, s a gólok közül DVSC-TEVA játékosai ötöt szereztek - ők találtak legtöbbször a kapuba a fordulóban. A Tatabánya, a Paks és a Vác szurkolói semminek sem örülhettek: csapatuk nemcsak kikapott, de gólt sem tudott szerezni. A Honvéd - Fehérvár összecsapáson már az első félidőben kialakult a végeredmény, az Újpest - Kaposvár találkozóján pedig egyáltalán nem esett gól.

Leggyorsabban - a harmadik percben - az MTK-s Pál András talált a kapuba. A legkésőbb a Kiss Krisztián (Vasas) és Magasföldi Zoltán (Sopron) szerzett gólt, mindketten a mérkőzés 88. percében voltak eredményesek. A fordulóban két labdarúgó is volt, aki két-két találatot ért el: Dzsudzsák Balázs (Debrecen) és Németh Krisztián (MTK).

Az Újpest nem bodugult a Kaposvárral
Mészáros Nándor (DVSC-TEVA), Kiss Krisztián (Vasas), Laurentiu Rus (Sopron), Guie Gneki Abraham (Honvéd) és Juraj Dovicsovics (ZTE) egyaránt az gólját lőtte a bajnokságban.

Valamennyi találkozón osztottak ki sárga lapot - összesen huszonkilencet - a játékvezetők, A Vasas és a ZTE játékosai voltak a legsportszerűbbek: a két együttes egyetlan labdarúgója sem kapott sárga kártyát, amelyből legtöbbet (ötöt-ötöt) a Győr -Vác, a Sopron - Pécs és a Honvéd - Fehérvár összecsapáson mutatott fel a bíró. A legtöbb lapot (négyet) fehérváriak kapták.

A Vasas legyűrte a REAC-ot
A fordulóban kétszer került elő a piros kártya, az MTK-s Pollák Zoltánnak két sárga lapja miatt kellett idő előtt befejeznie a találkozót a 68. percben - ennek ellenére együttese négy perc alatt két újabb góllal növelte előnyét. A REAC labdarúgójának, Kapcsos Vincének az 57. percben ért véget a meccs: ő egyből piros lapot kapott.

A Sopron, a ZTE és a Kaposvár vezetőedzője csak két-két játékost cserélt be, míg a többi szakvezető élt a három-három játékos cseréjének lehetőségével. A legkevesebb időt a kaposvári Admir Suljics és a fehérvári Kocsis Gábor töltötte a pályán - vezetőedzőjük mindkettőjüket a mérkőzés 90. percében cserélte be.

(Fotó: www.nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS