A BLSZ női teremtornát rendez

2014. január. 30., 14:51   |    

A BLSZ női teremtornát rendez

Az eseményt február 2-án rendezik meg a Budafoki MTE sportcsarnokában, a Budapest bajnokságban induló csapatok szereplésével.

Immáron negyedik alkalommal rendezi meg az MLSZ budapesti igazgatósága a téli BLSZ női teremtornát.
Az eseményt február 2-án rendezik meg a Budafoki MTE sportcsarnokában, a Budapest bajnokságban szereplő csapatok szereplésével. Kilenc együttes nevezett, és a szervezők három csoportot alakítottak ki. Az egyes csoportokon belül körmérkőzés után alakul ki a végső sorrend, és az első helyezettek, valamint a legjobb második jut az elődöntőbe. Ezt követően már egyenes kieséses rendszerben folytatódik a torna.

A csoportok beosztása:

A csoport: UTE Profisport, III. Ker. TVE Újpesti Haladás

B csoport: BVSC-Zugló, RKSK, Astra Hungary

C csoport: Inter 04, Metis, Kormányőr

Újdonság, hogy első alkalommal Retro tornára is sor kerül, ide hat csapatot hívtak meg a rendezők. A csapatokban 34 éven felüli hölgyek léphetnek pályára.
Itt az első csoportba a Femina, a Renova, és a Virágszálak kerültek, míg a második csoportban a László Kórház, az Írisz, valamint a Szeged csapata indul. A körmérkőzések után a csoportok azonos helyezettjei vívják a döntőt, továbbá a helyosztókat. A tervek szerint a Retro torna döntője előtt bemutató mérkőzés is szerepel a programban, a magyar női válogatott keret tagjaiból kialakított két csapat lép majd pályára.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS