A Debrecen a döntő egyik résztvevője

2008. április. 08., 20:39   |    

A Debrecen a döntő egyik résztvevője

Kedden lejátszották a kapaelődöntők egyik mérkőzésének visszavágóját. A DVSC az idegenbeli siker után hazai pályán 6-0-ra győzte le a DAC-ot, azaz a Loki lesz az egyik részvevője a döntőnek, amelynek mérkőzéseire május 28-án és június 4-én kerül sor.

Bogdanovic kiütötte a DAC-ot

DVSC-TEVA - Intergál DAC 6-0 (1-0)
Vezette: Gaál Gyöngyi (Ring György, Butkai Zsolt)
Gólszerző: Bogdanovic a 37., Czvitkovics a 71., Bogdanovic (11-esből) a 74., Huszák a 85. Bogdanovic a 87., Bogdanovic a 91. percben

A Debrecen a 37. percben szerzett vezetést: Demjén Gábor 18 méteres szabadrúgása után a labda lepattant a sorfalról, Igor Bogdanovic elé került, aki átvette, majd 11 méterről a kapu jobb oldalába helyezett (1-0). A mérkőzés utolsó időszakára talált magára igazán a Loki, a 71. percben Huszák Tamás indítása után Czitkovics Péter iramodott meg, és 10 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (2-0). Három perccel később jött a következő debreceni gól, Csikós Sándor szabálytalankodott Czvitkoviccsal a 16-poson belül, s a megítélt büntetőből Bogdanovic a háló bal oldalába lőtt (3-0). A 85. percben Bogdanovic adott Huszákhoz, aki 13 méterről passzolt a hálóba (4-0), majd újra Bogdanovic volt eredményes, ezúttal 12 méterről (5-0). A szerb támadó még ennyivel sem érte be, a 91. percben ismét a kapuba talált, megszerezve csapat hatodik és saját negyedik gólját (6-0).

(Fotó: nb1.hu)

Továbbjutott a Debrecen, 10-1-es összesítéssel.

Az MK másik elődöntőjének visszavágóját, a Kaposvár - Honvéd meccset szerdán 18 órakor játsszák. A fővárosikak az első mérkőzésen 4-0-ra győztek.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS