A Debrecen fölényesen győzött Pápán

2010. március. 07., 19:33   |    

A Debrecen fölényesen győzött Pápán

A Soproni Liga 17. fordulóját a vasárnapi Pápa - Debrecen mérkőzés zárta. A meccs 11. percében Farkas Attila tizenegyesből szerzett góljával a házigazdák szereztek előnyt, ám a DVSC Rudolf Gergely találatával gyorsan egyenlített, majd Tóth Gábor öngóljával már a 22. percben fordított. A szünet előtt még Mijadinoski és Szakály Péter is a kapuba talált, majd az 5-1-es végeredményt Czvitkovics Péter alakította ki a 91. percben. A Loki tovább üldözi a Videotont, a bajnoki címvédő hátránya két pont a listavezető mögött.

Gólzápor az első félidőben

Lombard Pápa Termál FC - DVS C-TEVA 1-5 (1-4)
Vezette: Iványi Zoltán (Szpisják Zsolt, Medovarszki János)
Gólszerző: Farkas A. (11-esből) a 11. illetve Rudolf a 18., Tóth G. (öngól) a 22., Mijadinoski a 40., Szakály a 45., Czvitkovics a 91. percben

Határozottan kezdtek a hazaiak, akik a 11. percben már vezettek is, Mijadinoski a 16-oson belül lerántotta Bali Pétert, s a megítélt büntetőből Farkas Attila a jobb alsó sarokba helyezett (1-0). A Debrecen a 18. percben egyenlített, Szakálytól Rudolf Gergely elé pattant a labda, a válogatott csatár pedig 16 méterről a kapu bal oldalába lőtt (1-1). A 22. percben már a vendégek voltak előnyben, Rudolf jobb oldali beadása után Tóth Gábor a saját kapujába fejelt - öngól (1-2). A félidő finisében rákapcsolt a Loki, s a 40. percben növelte is előnyét: egy szöglet után Mijadinoski fejelt, a labda egy védőről visszapattant elé, s másodszorra 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (1-3). A játékrész utolsó percében megszületett a negyedik debreceni gól is, Rudolf ívelt Szakály Péter elé, ő pedig a hálóba perdített (1-4). A második félidőben a pápaiak bátran támadtak, igyekeztek szépíteni, és erre adódott is jó néhány lehetőségük, de nem sikerült faragni hátrányukból, sőt, a 91. percben újra a veszélyesen kontrázó Debrecen volt eredményes, Szűcs Lajos a 16-os vonaláról kifejelte a labdát, ami Czvitkovics Péter elé került, a középpályás pedig 30 méterről a kapuba emelt (1-5). A Pápa hiába játszott jól, vereséget szenvedett, a Loki pedig magabiztos győzelme révén ismét két pontra megközelítette az első helyen álló Videotont.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS