A Debrecen hibátlan maradt

2007. július. 27., 22:03   |    

A Debrecen hibátlan maradt

Pénteken két összecsapást játszottak le az NB I második fordulójából. A Debrecen hazai pályán 2-0-ra győzött a Győr ellen, a Zalaegerszeg pedig 1-1-es döntetlent ért el Újpesten.

Biztosan győzött a Loki

Már szinte mindenki elkönyvelte a 0-0-ás félidőt, amikor a játékrész végén, a 45. percben Dzsudzsák Balázs jó 20 méterről a kapuba bombázott, vezetést szerezve a Debrecennek (1-0). A bajnokcsapat az 57. minutumban növelte előnyét, ekkor Leandro átadása után Demjén Gábor helyezett 10 méterről a jobb alsó sarokba (2-0). A győriek ezután már nem tudtak változtatni az eredményen, így tehát a piros-fehérek két mérkőzés után százszázalékosak.

Megosztoztak a pontokon

Az első játékrész utolsó, azaz 45. percében az ex-újpesti Tóth Norbert vagy 22 méterről a volt csapata kapujába bombázott (0-1). A találkozó 61. percében egyenlítettek a vendéglátók: Kovács Zoltán átadása után Foxi 12 méterről lőtt a zalaiak kapujába (1-1). Az eredmény később már nem változott, így a két - a bajnokságot egyaránt győzelemmel kezdő - csapat ezúttal egy-egy pontot szerezett.


DVSC-TEVA - Győri ETO FC 2-0 (1-0)
Gólszerző: Dzsudzsák a 45., Demjén az 57. percben

Újpest FC - Zalaegerszegi TE FC 1-1 (0-1)
Gólszerző: Foxi a 61. illetve Tóth N. a 45. percben

(A mérkőzések jegyzőkönyvei megtekinthetők a Bajnokságok menüpont alatt, az Eredmények címszónál.)


(Fotó: NB1.hu)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS