A Dinamo ellen saját játékát játszaná a Ferencváros

2020. október. 27., 20:47   |    

A Dinamo ellen saját játékát játszaná a Ferencváros

Második Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül a Ferencváros, ezúttal a Dinamo Kijev lesz az ellenfél, a Groupama Arénában.

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken!

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken!

Az október 23-i kormányrendeletnek megfelelően kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken, így a sportrendezvényeken is.

Tovább

A Ferencváros múlt héten 25 év után tért vissza a BL-főtáblára, méghozzá a világ egyik legerősebb csapata, a Barcelona otthonában. A katalánokat nem sikerült megszorongatni, de a szerdai, Dinamo Kijev elleni összecsapáson már merészebb álmokat szövöget a magyar bajnok.

"A barcelonai meccs előtt elmondtam, hogy 25 év után tért vissza a csapat a BL-be és a Camp Nouban természetesen alkalmazkodnunk kell az ellenfélhez. A holnapi mérkőzésen is erős ellenféllel találkozunk, de otthon lépünk pályára, a saját játékunkat kell játszanunk. Az elvárások ugyanazok, mint korábban: versenyképesnek kell lennünk, de a pontokról nem beszélek. Természetesen győzni szeretnénk, de ez egy topsorozat, maximális koncentrációra van szükség" - fogalmazott Szerhij Rebrov, a Fradi szakvezetője.

A ferencvárosi vezetőedző számára különleges lesz a holnapi mérkőzés, hiszen egykori csapatával kerül szembe: játékosként és szakvezetőként is nyert bajnoki címeket a Dinamo Kijev ellen.

"Természetesen nem érzelemmentes egy ilyen találkozás, de profik vagyunk, a felkészülést ezt nem befolyásolja. Szeretek ilyen erős csapatok ellen játszani, és örülök neki, hogy a Dinamo Kijev három év szünet után visszatért a főtáblára" - tette hozzá Rebrov.

Az ukrán együttesnél több kulcsjátékos is hiányzik majd a mérkőzésen, a kapus Heorhij Buscsanra és a védő Vitalij Mikolenkóra sem számíthat Mircea Lucescu vezetőedző.

Ferencváros-Dinamo Kijev, Groupama Aréna, 21.00 (M4 Sport)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS