A DVSC ellen szakadt meg a Videoton rossz sorozata

2012. október. 30., 10:41   |    

A DVSC ellen szakadt meg a Videoton rossz sorozata

Az OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton 3-1-re győzte le a címvédőt. Az FTC és az ETO nem bírt egymással.

Videoton - DVSC-Teva 3-1 (1-0)
Vezette:
 Kassai Viktor (Kispál Róbert, Takács Gábor)
Gólszerző: Torghelle a 22., Oliveira a 62., Nikolics a 75., ill. Coulibaly a 65. percben

Az első félidőben a Videoton irányított, a házigazdák négy nagy helyzetet is kialakítottak, ebből egyet értékesítettek is: a 22. percben Kovács István három védőt is kicselezve tört be a 16-os előterébe, majd pazar labdával hozta helyzetbeTorghelle Sándort, aki 14 méterről az elvetődő kapus mellett a jobb sarokba pörgetett (1-0). A debreceniek a második félidőt is visszafogottabban kezdték, a 62. percben Torghelle labdájával Felipe Oliveira indult meg a kapu felé, lerázta védőit, majd 8 méterről a bal alsó sarokba gurított (2-0). A 65. percben szépített a DVSC, Bódi Ádám jobb oldali szögletét követően Adamo Coulibaly 3 méterről talált a hálóba (2-1). A 75. percben visszaállt a kétgólos különbség, ezúttal is Kovács Istváné volt az érdem, aki néhány csellel betört a 16-oson belülre, majd tökéletesen passzolt Nikolics Nemanjához, a négy perccel korábban csereként beállt támadó pedig magabiztosan kihasználta a kínálkozó lehetőséget (3-1).

Ferencváros - Győri ETO 1-1 (0-1)
Vezette:
 Bognár Tamás (Szpisják Zsolt, Medovarszki János)
Gólszerző: Alempijevic a 63., ill. Varga a 7. percben

A Győr kezdte jobban a meccset, és egy védelmi hibát kihasználva már a 7. percben megszerezte a vezetést, egy rosszul hazaadott labdára Varga Roland csapott le, majd nagy helyzetben, 16 méterről a hálóba lőtt (0-1). A gól után átvette az irányítást a Ferencváros, a győri védőknek többször is nagyot kellett menteniük kapujuk előtt. A fordulás után is támadásban maradtak a hazaiak, de az ETO előtt is adódott nagy lehetőség, Varga azonban nem tudta megszerezni második találatát. A 63. percben Aleksandar Alempijevic egy csel után 17 méterről a kapuba lőtt (1-1). A hajrában itt is, ott is kialakult egy-egy nagy helyzet, de az eredmény már nem változott, mindkét csapat folytatta hosszabb veretlenségi sorozatát.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS