A DVSC és a Gyirmót sem hibázott a Merkantil Bank Ligában

2021. április. 25., 22:19   |    

A DVSC és a Gyirmót sem hibázott a Merkantil Bank Ligában

Továbbra is a Vasas, DVSC, Gyirmót trió küzd a feljutást érő első két helyért a Merkantil Bank Ligában. A 34. fordulóban mindhárom csapat három gólt szerezve győzött.

A Vasas még pénteken begyűjtötte a három pontot a Pécs ellen, 3-0-s győzelme után így kényelmesen várhatta a vasárnapi játéknapot, abban bízva, hogy a feljutásért vívott harcban érdekelt riválisok közül hátha hibázik valamelyik. Végül sem a DVSC, sem a Gyirmót nem tett szívességet az angyalföldieknek, előbbi a Kazincbarcikát, utóbbi a Dorogot győzte le 1-1-es félidő után 3-1-re. Négy fordulóval az idény vége előtt a Loki egy ponttal, a Gyirmót öt ponttal követi az éllovas Vasast a tabella élén.

A kiesés elkerüléséért vívott harcban a barcikaiak mellett a Kaposvár áll igen rosszul, mindkét csapat vereséggel zárta a fordulót, a somogyiak Ajkán maradtak alul 3-1-re. A Siófok újabb lépést tett a bennmaradás felé, kétgólos hátrányból 2-2-es döntetlent játszott az ETO FC Győrrel, míg a Csákvár szombathelyi győzelmével távolodott el valamelyest a kiesőzónától.

OTP Bank Liga NB I. 34. forduló

Sorsolás

Tabella

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS