A DVSC és a Győr is magabiztosan nyert

2012. április. 22., 20:27   |    

A DVSC és a Győr is magabiztosan nyert

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi játéknapján az éllovas DVSC-TEVA és a második Győri ETO is hazai pályán szerezte meg a három pontot.

Győri ETO - DVTK 2-0 (0-0)
Vezette:
Farkas Ádám (Kelemen Attila, ifj. Varga Gábor)
Gólszerző: Strestik az 54., Ahjupera a 88. percben
Kiállítva: Sekour a 42., Gohér a 80. percben

Az első félidőben kevés emlékezetes esemény történt a pályán, a legfontosabb momentumot a 42. percben jegyeztük fel, ekkor Youssef Sekour piros lapot kapott kakaskodásért. A fordulás után 8 perc alatt kihasználta az emberelőnyt az ETO, az 54. percben Marek Strestik 25 méteres lövését követően úgy tűnt, Ivan Rados védeni tud, de a labda kicsúszott a kezéből, és a jobb sarokban kötött ki (1-0). A 80. percben a néhány másodperccel korábban beállt Gohér Gergő kapott piros lapot egy rossz ütemű becsúszást követően. A győriek a 88. percben bebiztosították győzelmüket, Jarmo Ahjupera 12 méterről lőtt a hálóba (2-0).

DVSC-TEVA - Kaposvári Rákóczi 3-0 (3-0)
Vezette:
Vad II István (Vámos Tibor, Albert István)
Gólszerző: Korhut a 7., Meyé a 28., Bouadla a 36. percben
Kiállítva: Korhut a 90. percben

Nem sokáig bírta a hazaiak nyomását a Kaposvár, a 7. percben Korhut Mihály iramodott meg a bal oldalon, majd Selim Bouadlához játszott, akitől hamarosan visszakapta a labdát, a befejezése pedig tökéletesre sikeredett, 12 méterről, ballal a jobb felső sarokba bombázott (1-0). A 28. percben Szakály Péter adott be jobbról, Roguy Meyé pedig 5 méterről a jobb sarokba fejelt (2-0). A 36. percben már három gól volt a hazai előny, Bouadla 19 méterről, szabadrúgásból csavart a bal felső sarokba(3-0). A debreceniek a második félidőben magabiztosan őrizték a háromgólos vezetést, sőt, helyzeteik alapján növelhették volna is azt. Gól azonban már nem született, a hazaiak egyedül annak nem örülhettek, hogy a 90. percben Korhut piros lapot kapott.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS