A DVSC és a Győr sem hibázott

2011. szeptember. 18., 20:00   |    

A DVSC és a Győr sem hibázott

Az OTP Bank Liga 9. fordulójának utolsó két mérkőzését rendezték meg vasárnap, a tabella első két helyezettje, a DVSC és a Győri ETO is hazai környezetben tartotta otthon a három pontot.

Továbbra is hibátlan hazai pályán a DVSC

 

DVSC-TEVA - MVM Paks 4-2 (1-0)

Vezette: Szilasi Szabolcs (Vámos Tibor, dr. Varga Zsolt)

Gólszerző: Csehi a 9. (öngól), Coulibaly a 65. és a 90., Varga a 75., illetve Vayer a 61. és a 89. percben

 

Az OTP Bank Liga 9. fordulójának vasárnapi játéknapján az előző szezonban ezüstérmes Paks a listavezető Debrecen otthonába látogatott. Nem kezdődött szerencsésen a találkozó a vendégek számára, a 9. percben Bódi Ádám szabadrúgása után Csehi Tamás fejelt saját kapujába, vezetéshez juttatva ezzel a hazaiakat (1-0). A kapott gól után rákapcsoltak a paksiak, de előbb Montvai Tibor, majd Bartha László hagyta ki saját ziccerét, így a szünetre hazai vezetéssel vonulhattak a csapatok az öltözőbe. A második félidőben ott folytatta a Paks, ahol az elsőben abbahagyta, és a 61. percben meg is szerezte az egyenlítő gólt: Vayer Gábor gurított a kapuba (1-1). Nem kellett sokat várni az újabb találatra, négy perccel később Adamo Coulibaly szerezte a Debrecen második gólját Stevo Nikolic átadása után (2-1). A vége előtt negyedórával tovább növelték előnyüket a hajdúságiak: Varga József  Selim Bouadla bal oldali beadását csúsztatta a hosszú sarokba (3-1). A találkozó utolsó percében még egy gyors gólváltást láthattak a szurkolók, előbb Vayer lőtte be önmaga és csapata második gólját (3-2), majd debreceni oldalról ismét Coulibaly volt eredményes, beállítva ezzel a találkozó végeredményét (4-2).

 

 

Magabiztosan győzött a Győr

 

Győri ETO - Ferencvárosi TC 2-0 (2-0)

Vezette: Bognár Tamás (Erős Gábor, Ring György)

Gólszerző: Aleksidze a 16., Trajkovic a 21. percben

 

A forduló zárómérkőzésén a múlt héten első győzelmét megszerző Ferencváros a hazai pályán hibátlan mérleggel büszkélkedő Győr vendége volt. A Győr kezdett jobban, a 16. percben Völgyi Dániel bal oldali elfutása után Rati Aleksidze lőtt 5 méterről a kapuba (1-0). Nem sokkal később már kétgólos hátrányba játszott az FTC, a 21. percben Nikola Trajkovic lövése után készülhetett ismét középkezdéshez a Fradi (2-0). A kiváló hangulatú találkozó második félidejének hajrájában szépíthettek volna a zöld-fehérek, de Rósa Dénes lövését követően Fehér Zoltán szögletre mentett. A találkozó végén Jarmo Ahjupera jóvoltából még kihagyott egy óriási helyzetet az ETO, de a házigazda ettől függetlenül is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, így továbbra is azonos pontszámmal követi a Debrecent a tabellán.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS