A DVSC is megpróbálja bevenni a Groupama Arénát

2015. május. 07., 10:47   |    

A DVSC is megpróbálja bevenni a Groupama Arénát

A második helyezett fogadja a negyedik helyezettet az OTP Bank Liga 27, fordulójának vasárnapi rangadóján.

FERENCVÁROS–DVSC-TEVA
(Május 10., vasárnap, 16.30)

A Ferencváros még nem kapott ki bajnoki találkozón a Groupama Arénában, tizenkét eddigi bajnoki meccséből pályaválasztóként tízet megnyert, a legutóbbi hat hazai bajnokiján kapott gól nélkül győzött. A DVSC-Teva ezzel szemben a legutóbbi öt fordulóból csak kettőben győzött, egyetlen vereségét a bajnoki címet szerző Videoton FC-től szenvedte el. Kondás Elemér együttese a legutóbbi nyolc idegenbeli bajnoki találkozójából csak egyet, a Haladás ellenit veszítette el. Ugyanakkor a legutóbbi négyből csak egyen, a pécsin tudott győzni. A két csapat legutóbbi három találkozója (beleértve egy 2015 februári felkészülési találkozót is) kivétel nélkül döntetlenre végződött. A zöld-fehérek pályaválasztóként a Loki ellen játszott legutóbbi tíz hazai találkozójukból hármat tudtak megnyerni.

Jegyinformációk a mérkőzésre

A meccsjegyek megválthatóak a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P: 10.00-18.00, Szo: 9.00-13.00, V: 8.00-16.00), valamint a https://www.groupamaarena.com/ticket internetes oldalon. A rendőrség döntése értelmében a helyszínen nem lehet jegyet vásárolni a rangadóra a vendégszurkolóknak. A debreceni csapat szurkolói a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatnak belépőket a találkozóra, 2500 forintos áron.
A vendégszurkolók a mérkőzés napján a Lurdy Ház hátsó parkolójában (Budapest IX. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14. szám) gyülekezzenek 14.00-15.00 óra között. Innen a vendégszurkolók legkésőbb 15.15 órai indulással rendőri biztosítás mellett mennek át a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.
A mérkőzés napján a hazai klub számos programmal színesíti a szurkolók délutánját. Kapunyitás: 14.30. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

Jegyinformációk a forduló további mérkőzéseire

2015.05.08 Péntek

16:00 MTK BUDAPEST - PUSKÁS AKADÉMIA FC

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzés napján, a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket. Május 8-án a jegypénztárak 14:00 órakor nyitnak. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

19:00 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - ÚJPEST FC

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzés napján, a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket. A jegyek személyesen megválthatóak a nyíregyházi stadion klubházának második emeletén található gazdasági irodában csütörtökön 8:30-16:00-ig, pénteken 8:30-14:00-ig. Pénteken a kőpénztárak 14:00-18:30-ig lesznek nyitva. Jegyárak: 900-2000 forint, 14 év alatt és 70 év fölött ingyenes. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

2015.05.09 Szombat

14:00 DUNAÚJVÁROS - DVTK

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzésre a belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek. A mérkőzést megelőző két napon, csütörtökön és pénteken személyesen is megválthatóak a belépők a klub székházának 314-es irodájában reggel 9.00 és 18.00 óra között. Az online és az elővételi vásárlásnál a Dunaújváros szurkolói részére 10 % -os kedvezményt biztosít a klub. A szurkolók a helyszínen, a mérkőzés előtt is megvásárolhatják belépőjüket a a klub székházban (314-es iroda) reggel 9 órától. Vendégoldalon a mérkőzés előtt már 3 órával (11.00 óra) lehet jegyet vásárolni. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

16:00 BUDAPEST HONVÉD - KECSKEMÉTI TE

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek válthatók a Bozsik-stadion pénztáraiban, amelyek két órával a mérkőzés kezdete előtt nyitnak. Jegyárak: 1000-3000 forintig. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

18:30 LOMBARD PÁPA TERMÁL FC - PMFC-MATIAS

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyárak: 1000-1500 forint. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

18:30 GYŐRI ETO FC - SZOMBATHELYI HALADÁS

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket személyesen az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform irodában, (Győr, Baross G. út 21.), a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők. Jegyárak: 1000-2500 forint. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

2015.05.10 Vasárnap

18:30 PAKSI FC - VIDEOTON FC

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen lehetőség van a jegyvásárlásra csütörtökön 9-12 óráig, pénteken 14-18 óráig a paksi stadion székházának emeletén, szombaton 9-12 óráig az 1-es pénztárban, illetve a mérkőzés napján az 1-es és 2-es pénztárban 12:30-tól folyamatosan. A mérkőzésre a fehérvári szurkolók számára elővételben és a helyszínen is 1200 forintba kerülnek a belépők. A Paksi Stadion kapuit 16.30-kor nyitják ki. A meccsjegy vásárláshoz szurkolói kártya (klubkártya vagy Futballkártya) szükséges.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS