A DVSC-TEVA kikapott a PSV-től

2010. október. 21., 21:23   |    

A DVSC-TEVA kikapott a PSV-től

Az Európa Liga csoportkörének 3. fordulójában a DVSC-TEVA a Puskás-stadionban 2-1-es vereséget szenvedett a PSV Eindhoventől.

A debreceniek az első játékrészben vezetéshez jutottak, de az eindhoveni együttes még a szünet előtt egyenlített, majd a második játékrészben a győztes találatot is megszerezte.

Európa Liga, I csoport, 3. forduló:

DVSC-TEVA - PSV Eindhoven 1-2 (1-1)
Gólszerző: Mijadinoszki 35., ill. Engelaar 40., Reis 66. perc

Az első félidő elején visszafogottabb teljesítményt nyújtott a két gárda, egyik csapat sem tudott komoly helyzeteket kialakítani az első negyedórában. A félidő közepén megélénkült a játék, előbb Afellay tüzelt, de Mindaugas Malinauskas védett, majd Mirsad Mijadinoski közelről a kapufát találta el. A 35. percben vezetést szerzett a DVSC, egy szabadrúgás után hibázott a vendégek védelme, Mijadinoski pedig közelről a hálóba passzolt (1-0). Még az első játékrészben szépített a PSV, Berg szép passza után Engelaar rázta le magáról védőjét, majd a tizenhatoson belülre érve a kapuba emelt (1-1). A fordulás után a PSV a vezetést is megszerezte, egy megpattanó labdát Reis csúsztatott meg, a labda pedig a bal alsóban kötött ki (1-2). A hátralévő időben a holland gárda magabiztosan őrizte előnyét, a magyar bajnok nem volt képes megszerezni a pontot jelentő találatot, így a vendégek megnyerték a mérkőzést.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen
Bajnokságok / Kupák
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS