A DVTK telel az élen a Merkantil Bank Ligában

2021. december. 12., 20:52   |    

A DVTK telel az élen a Merkantil Bank Ligában
Fotó: DVTK

A Vasas csak egy pontot szerzett az Ajka ellen, míg a DVTK legyőzte a Csákvárt a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában.

Háromgólos győzelmet aratott a III. Ker. TVE a Budafok vendégeként a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában. Horváth Olivér (28.), Rabatin Richárd (62.) és Remili Mohamed (87.) jegyezték a találatokat. A Kecskemét Lukács Dániel (33.), Vágó Levente (54.) és Szalai Gábor (82.) révén győzte le a Budaörsöt. Girsik Áron már az első percben vezetést szerzett a Dorognak, majd Kárász Kristian a 13. percben be is állította a 2–0-s végeredményt a Nyíregyháza ellen.

Egy gól döntött a Soroksár–Siófok mérkőzésen a hazaiak javára, ezt Cipf Dominik (92.) büntetőből szerezte. Az ETO számára pedig Vernes Richárd (28.) gólja jelentett győzelmet a Tiszakécske ellen. Szintén 1–0-ra győzött a Pécs Szombathelyen, itt Bíró Bence (5.) korai gólja döntötte el a három pont sorsát.

Harsány István (66. – büntetőből) és Bányai Péter (96.) találatai is győzelmet értek, a Szentlőrinc a Szolnok ellen ért el 2–0-s sikert.

A békéscsabai Lukács Raymond (15.) góljára Simán Ádám (59.) válaszolt a Szeged részéről, végül mégis győztek a vendégek, Lukács Raymon (60.) második találata lezárta a mérkőzést.

A Vasas 2–2-es döntetlent játszott az Ajkával, A DVTK viszont 3–2-re legyőzte a Csákvárt, így a miskolciak telelhetnek a Merkantil Bank Liga tabellájának élén. Az Ajka szünetben 2–0-ra vezetett Lehoczky Roland (5.) és Csizmadia Zoltán (10.) révén, majd Feczesin Róbert (66.) is betalált és egy öngól (Tar Zsolt, 79.) is segítette a Vasast. A másik találkozón a Csákvár szerzett vezetést (Takács Tamás, 44.), azonban Molnár Gábor (50.) büntetőből hamarosan egyenlített, majd Könyves Norbert (57.) is betalált. Ekkor még tudott válaszolni a vendégcsapat, Takács Tamás (66.) tizenegyesből volt ismét eredményes. A mérkőzést aztán Molnár Gábor döntötte el a 75. percben.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS