A MOL Fehérvár lőtt legtöbbször kapura - statisztikák az NB I 1. fordulójából

2022. augusztus. 02., 16:34   |    

A MOL Fehérvár lőtt legtöbbször kapura - statisztikák az NB I 1. fordulójából

A MOL Fehérvár FC 22-szer vette célba az ellenfél kapuját az OTP Bank Liga 1. fordulójában, gólt azonban mégsem sikerült szereznie. Ezzel szemben ellenfelének, a Paksnak 12 kísérlet is elég volt a 2-0-s győzelemhez. A várható gólok tekintetében a Kisvárda teljesített a legjobban.

Az első fordulóban a MOL Fehérvár csapata próbálkozott a legtöbb kapura lövéssel az NB I-es mezőnyből. A 22 lövés ellenére egyetlen gólt sem sikerült elérnie a székesfehérvári csapatnak. Ezzel szemben ellenfele, a Paks mindösszesen 12 próbálkozásból két gólt szerzett. A skála másik végén a Honvéd és a Mezőkövesd található, amelyek egyaránt 7-7 kapura lövéssel próbálkoztak a hétvégén.

Ami a várható gólok (xG) értékét illeti, a MOL Fehérvár 22 kapura lövése csak a második hely megszerzésére volt elegendő (1,92) az NBI-es mezőnyben. A legjobb eredményt a kisvárdaiak érték el: 16 kapura lövés után 2.0 xG értékű helyzetet dolgoztak ki. Ezekből a helyzetekből pontosan két gólt szerzetek, ám ez sem volt elegendő a nyitómérkőzés megnyeréséhez, hiszen 2-2-es döntetlent játszottak a Debrecennel. A hétvégi fordulóban a legalacsonyabb minőségű helyzeteket a Kecskemét csapat dolgozta ki (0,47).



A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS