A Ferencváros elvette a fehérváriak veretlenségét

2021. szeptember. 22., 22:17   |    

A Ferencváros elvette a fehérváriak veretlenségét

Az OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott MOL Fehérvár-Ferencváros mérkőzés egyenlő erők csatáját hozta, de a zöld-fehérek egy kései szögletgóllal megszerezték a három pontot.

OTP Bank Liga, 2. forduló
MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC 0-1 (0-0)
Gólszerző: R. Mmaee (83.)     
MOL Fehérvár: Kovács D. - Nego, Fiola, Rus, Stopira, Heister - Szendrei, Makarenko - Dárdai, Nikolics, Jallow (Csoboth 87.)
FTC: Dibusz - Wingo, S. Mmaee, Blazic, Civic - Laidouni - Zachariassen, Loncar (Besic 79.), Nguen (Gavric 85.), Uzuni - R. Mmaee

 A mérkőzés első félórájában a Ferencváros birtokolta többet a labdát, a három belső védős felállást választó Fehérvár biztos védekezésből próbált gyorsan az ellenfél kapuja elé érni. A folytatásban kiegyenlítetté vált a játék, de a kapukra egyik csapat sem jelentett igazi veszélyt. Fordulást követően kezdeményezőbb lett a Vidi, miközben a Fradi sem adta fel a támadásokat. Mindkét kapus nagy védésekkel őrizte kapuját a góltól: Dárdai lövését Dibusz, Uzuni ziccerét Kovács védte bravúrral. A hajrához közeledve megszerezte a vezetést a Ferencváros, Ryan Mmaee egy szöglet után fejelt a fehérvári kapuba, ezzel el is döntve a találkozót. Győzelmével az FTC feljött a tabella második helyére, míg a Fehérvár - utolsóként a mezőnyben - elveszítette veretlenségét.

Tabella


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS