A feröeriek játékát tanulmányozta a válogatott

2015. október. 06., 17:48   |    

A feröeriek játékát tanulmányozta a válogatott

Nem unatkoztak kedden a magyar válogatott játékosai, a szakmai stáb gondoskodott részükre az egész napos elfoglaltságról.

A keddi napot futóedzéssel kezdte a csapat, legalábbis a játékosok többsége, akik vasárnap nem léptek pályára klubcsapatukban, így már hétfőn teljes értékű edzésmunkát végezhettek. A futás után csapatfotózás következett, majd televíziós interjúkat adtak a labdarúgók, például a francia Canal+ stábjának, amely a jövő évi Európa-bajnokságon való szereplésre esélyes válogatottakkal készít tévés anyagokat, így a mieinkkel is kiemelten foglalkozik.

Már a hétfői programban is szerepelt videózás, akkor a korábbi mérkőzéseinken előforduló hibákat tárta a játékosok elé a szakmai stáb a hibajavítás jegyében. A mai napon is leültek a kivetítő elé a játékosok, ezúttal a feröeriek játékáról készült összeállításon keresztül ismerhették meg a csütörtöki ellenfelet és várható játékát.

A mai fő edzés 17.00 órakor kezdődött, immár célzott taktikai elemekkel: a játékfelépítés került főszerepbe. A tréningen minden játékos részt vett, nincs sérült a keretben. A futballisták érezhetően felszabadultabbak, mióta kiderült, hogy nézők előtt játszhatják le a Feröer elleni mérkőzést, és mindannyian hangot is adtak annak, hogy a váratlan fejlemény nagyban könnyítheti a csapat dolgát csütörtökön.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS