A forduló leggólgazdagabb mérkőzése

2007. február. 26., 20:06   |    

A forduló leggólgazdagabb mérkőzése

A 18. forduló záró találkozóján az Újpest FC a Budapest Honvédot fogadta. A hazaiak jó iramú, élvezetes és gólokban gazdag mérkőzésen 4-2-es győzelmet arattak.

A hidegben is nagyszerű meccset játszott a két csapatA 18. fordulóban négy hazai győzelem, egy döntetlen és három vendégsiker született. Összesen 22 gólt láthattak a nézők, ez 2,75-ös meccsátlagot jelent. A leggyorsabb gólt Kouemaha, a Tatabánya játékosa szerezte: a csatár már az 1. percben a kapuba talált Pakson. Ennek mintegy ellentételezéseként a Budapest Honvéd védője, Szmiljanics a Szusza Ferenc Stadionban egy egész mérkőzésnyi idővel később, azaz a 91. minutumban fejelt gólt: ez volt a forduló legkésőbb született találata.
A legtöbb gól - szám szerint hat - az Újpest - Budapest Honvéd találkozón esett.

A 18. fordulóban a játékvezetők 37 alkalommal mutatták fel a sárga lapot, ebből a legtöbbször (6-6 esetben) az FC Sopron - MTK Budapest, a Vasas - DVSC, és az Újpest - Budapest Honvéd mérkőzésen osztották ki a játékvezetők, s a csapatok közül a legtöbb sárgát (5) a Sopron kapta.

A nyolc mérkőzésből 4 olyan találkozó volt, amelyen a szakvezetők mindhárom cserelehetőségüket kihasználták: REAC - Győri ETO, PMFC-Pécs Plaza - Fehérvár, Kaposvári Rákóczi - Dunakanyar-Vác és az Újpest FC - Budapest Honvéd meccsen volt hat-hat csere.

A 18. forduló hétfői eredménye:

Újpest FC - Budapest Honvéd 4-2 (1-0)


A mérkőzés jegyzőkönyve és rövid összefoglalója az eredményre kattintva olvasható.

Az eddigi eredmények, a sorsolás, a csapatok grafikonjai, a kereszttabella, és a statisztikák a Bajnokságok menüpontban, a Borsodi Liga alpontban, az Eredmények címszó alatt találhatók.

(Fotó. www.nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS