A Fradihoz látogat a KTE - bajnoki jegyinformációk

2014. november. 27., 14:09   |    

A Fradihoz látogat a KTE - bajnoki jegyinformációk

A tavaszi idényből előrehozott fordulót játsszák a naptár szerint még őszi hétvégén az OTP Bank Liga csapatai. A forduló rangadóját a hazai pályán még veretlen Ferencváros és az utóbbi öt forduló alapján a második legtöbb pontot gyűjtött csapat, a jó formába lendült Kecskeméti TE vívja.

Ferencvárosi Torna Club–Kecskeméti TE
(November 29., szombat, 20.00)

Mind a két csapat veretlen még a novemberi bajnoki mérkőzésein. A Fradi október 4-én Diósgyőrben, a KTE október 18-án otthon, az MTK-tól kapott ki legutóbb. Még érdekesebb, ha a veretlenségi szériát a mostani fordulóhoz kapcsoljuk: a zöld-fehérek még nem kaptak ki magyar csapattól semmilyen sorozatban a Groupama Arénában, a KTE pedig augusztus 17. óta nem veszítettek bajnoki mérkőzést vendégként. Thomas Doll együttese ugyanakkor a bajnokságban az elmúlt hetekben kétszer is kellemetlen meglepetést okozott híveinek az új stadionban játszva, a Haladás és a Paks ellen sem tudott gólt szerezni. Dibusz Dénest és a védelmét dicséri, hogy a Ferencváros a Groupama Arénában lejátszott 540 játékperc alatt mindössze két gólt kapott, egyet a Nyíregyházától, egyet pedig a Puskás Akadémiától. Érdekes, hogy ha gólt kapott a csapat, megnyerte a mérkőzést, ha nem, akkor kétszer is pontokat veszített.

A Kecskeméti TE csak a bajnokságban szerepelt jól az utóbbi hetekben, a Ligakupában vendégként kikapott a DVSC-Tevától és a Szeged 2011-től is (nem a legerősebb tizeneggyel pályára lépve), sőt a Magyar Kupától is elbúcsúzott még szeptember végén a Vác ellen, büntetőpárbajban. A sorsolás úgy hozta, hogy augusztus 17. óta mindössze három bajnoki meccset játszott vendégként, azokon ellenben kifejezetten jó eredményeket ért el, a Pécset és a Paksot legyőzte, Debrecenben döntetlent játszott. A két csapat nyári, kecskeméti mérkőzésén a Ferencváros Böde Dániel mesterhármasával 3-1-re győzött. A korábbi válogatott csatár azon a találkozón szerezte hat őszi bajnoki góljának a felét.

FTC, Vidi: halasztási kérelem

Kérelemmel élt a Videoton FC csapata, amely a kötelező klubkártya-rendszer bevezetésére kapott, év végéig szóló haladékot kívánja az idény végéig meghosszabbítani. Az indok a megújuló Sóstói stadion munkálatainak az előzetesen ütemezettnél későbbi kezdete, amely miatt a listavezető csak a 2015-2016-os szezonban költözik el átmenetileg a Pancho Arénába. A Ferencváros vezetése is beadvánnyal fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, amelyben azt kérte, hogy a szövetség korábbi határozatának végrehajtására, amely alapján minden klub köteles semleges, a harmadlagos kártyák (köztük a Futballkártya) birtokosainak jegyvásárlására lehetőséget teremtő szektor kialakítására, a tavaszi szezon végeztéig adjon haladékot. A klub kérelme szerint a rendelkezésre álló rövid idő alatt a klub technikailag nem tudta megoldani a semleges szektorok kialakítását.

Az MLSZ hivatala az elnökség következő üléséig, december 9-ig felfüggesztette e klubok számára a rendelkezések végrehajtását. A gyakorlatban így a hétvégi Ferencváros-Kecskemét találkozóra várhatóan nem alakít ki semleges szektort a rendező FTC a Groupama Arénában. Az MLSZ korábban azért határozott a harmadlagos kártyák tulajdonosait kiszolgálni hivatott semleges szektorok kötelező kialakításáról, mert ezzel kívánta elkerülni azon nem kívánt eseményt, hogy egyes találkozókra kártyával rendelkező érdeklődők nem tudtak jegyet vásárolni a szervező klubok korlátozó döntése nyomán.

A teljes program

Péntek

Dunaújváros-PASE–Bp. Honvéd 19.00

Szombat

Újpest FC–Haladás 14.00
Pápa–Videoton 16.00
MTK–Pécsi MFC 16.00
Puskás Akadémia–Diósgyőr 18.00
FTC–KTE 20.00

Vasárnap

DVSC-Teva–Nyíregyháza 16.30
Győri ETO–MVM-Paks 18.30

Jegyinformációk a hétvégi bajnokikra:

Dunaújváros – Budapest Honvéd
(november.28., péntek, 19:00)

A dunaújvárosi klub a jegyelővételt, valamint azt ajánlja szurkolóinak, hogy idejében érkezzenek a péntek esti mérkőzésre. Engedménnyel, 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg a belépőjét az, aki online vagy elővételben szerzi be a belépőjét. Ingyen sörrel honorálják a szervezők a Dunaújváros PASE Szurkolói Klub jóvoltából azoknak az igyekezetét, akik 18 óra 30 perc előtt érkeznek a büféhez.
A hatályos jogszabályoknak megfelelve kizárólag névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros Stadionba. Az MLSZ jegyvásárlási oldalán – meccsjegy.mlsz.hu – az interneten, személyesen pedig a klub székházának 307-es irodájában, továbbá a dunaújvárosi Turinform irodában vásárolhatók belépők személyesen a mérkőzésre.
Aki nem szerzi be idejében a jegyét, azzal kell, hogy számoljon, hogy a pénztáraknál várható hosszú sorok miatt akár az első félidőről is lemaradhat. A Budapest Honvéd szurkolóinak is az online jegyvásárlást és az elővételt javasoljuk. A Ticket Express jegyirodáit azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik egyelőre idegenkednek az internetes tranzakcióktól.

Újpest FC - Szombathelyi Haladás
(11.29., szombat, 14:00)

Legendáit köszönti az újpesti a klub a mérkőzés előtt: Göröcs Jánost, Fazekas Lászlót, Zámbó Sándort, Dunai Edét, Dunai Antalt, Várhidi Pált, Noskó Ernőt, Szentmihályi Antalt, Tóth Andrást, Juhász Pétert, Nagy Lászlót, Borbély László, Kellner Jenőt és Harsányi Lászlót. Simon Krisztián százados lesz szombaton, századik élvonalbeli mérkőzésén lép pályára. Csütörtökön, pénteken és szombaton lehet a stadion pénztáraiban jegyet vásárolni, emellett pedig az MLSZ jegyvásárlási oldalán – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban vehetik meg belépőiket a szurkolók. A Megyeri úti stadionban év végéig klubkártya használata még nem kötelező, azonban a klub felhívja szurkolói figyelmét, hogy a klubkártyák kiváltása csak december 31-ig ingyenes. Legközelebb a mérkőzés napján, szombaton 10 órától 17 óráig 3 munkaállomáson lehet kiváltani a stadionnál a kártyát.

MTK Budapest - PMFC-Matias
(11.29., szombat, 16:00)

Hétfőn megkezdődött az internetes jegyértékesítés a mérkőzésre az MLSZ jegyvásárlási oldalán – meccsjegy.mlsz.hu –, továbbá a Ticket Express budapesti jegyirodáiban is megvehetik belépőiket a szurkolók. A pécsi szurkolóknak klubjuk a Partyzoo Jegyirodát (7624 Pécs, Ferencesek u. 26.) ajánlja jegyvásárlásra az internetes lehetőség mellett. A mérkőzés napján, szombaton 14 órakor, tehát 2 órával a kezdő sípszó elhangzása előtt nyitnak a pénztárak a kispesti Bozsik Stadionban, ahol az új arénájának átadásáig rendezi hazai mérkőzéseit az MTK.

Lombard Pápa Termál FC - Videoton FC
(11.29., szombat, 16:00)

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel mind a hazaiak, mind pedig a vendégek szurkolói számára ajánlott az online jegyvásárlás, a- a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon.és az elővétel. Lesz mód a helyszínen is belépőt vásárolni, a stadion kapuit a meccs napján másfél órával a kezdés előtt, 14 óra 30 perckor nyitják ki, a pénztárak már 13 órától nyitva lesznek. A vendégjegyek a stadionnál és elővételben is 1200 forintba kerülnek. A Videoton tájékoztatja szurkolót, hogy nem indít buszokat a találkozóra. Kizárólag klubkártyával vagy Futballkártyával lehet a stadionba belépni.

Puskás Akadémia FC – DVTK
(11.29., szombat, 18:00)

Online, elővételi és helyszíni jegyvásárlási lehetőségek állnak mind a hazai, mind pedig a vendégszurkolók rendelkezésére. A klub tájékoztatása szerint a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon nem lehet kedvezményes jegyet venni, engedményes belépőt csak elővételben a Ticket Express jegyirodában (http://www.eventim.hu/hu/outletek), illetve a Pancho Aréna hazai pénztáraiban vásárolhatják meg hazai szurkolók. A találkozóra egységesen 1000 forintba kerül a vendégjegy, amely csak DVTK Klubkártya vagy MLSZ Futballkártya birtokában váltható. A vendégszektor befogadó képessége 542 fő. A mérkőzésre Miskolcon személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, országszerte a Ticket Express irodáiban és az interneten a meccsjegy.mlsz.hu/ oldalon (az Puskás Akadémia címerére kattintva) lehet belépőjegyet váltani. A diósgyőri klub kéri szurkolóit, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyeiket és időben érkezzenek a stadionba, nehogy lemaradjanak a találkozó elejéről.

Ferencvárosi TC - Kecskeméti TE
(11.29., szombat, 20:00)

A Groupama Arénában kötelező a klubkártya használata, a vendégszektorba a KTE kártyával vehetnek belépőt a KTE szurkolói. Belépőt az egész héten lehet vásárolni az FTC stadionjának pénztáraiban, amelyek a mérkőzés előtt két órával, tehát 18 órakor is kinyitnak. Fontos információ: várhatóan nem alakít ki semleges szektort a rendező FTC a Groupama Arénában.

A vendég belépők egységesen 2000 forintba kerülnek. A jegyeket elővételben Kecskeméten a Kunság Tours jegyirodában (Kéttemplom köz 5.) lehet megvásárolni, hétfőtől péntekig, 9-től 18 óráig. (Az iroda nem számol fel kezelési költséget, a jegyvásárláshoz itt is kell a klubkártya, ahogy az online jegyvételnél is.) A meccsjegy.mlsz.huoldalon a vendégszektort kiválasztva lehet megvásárolni az interneten a belépőket.

DVSC-TEVA – Nyíregyháza Spartacus FC
(11.30., vasárnap, 16:30)

Elővételben a Nagyerdei Stadion weboldalán erre a linkre kattintva: nagyerdeistadion.hu/Stadium/Event/view/id/9104 lehet belépőt vásárolni. A mérkőzés előtt másfél órával, 15 órakor nyitják ki a stadion kapuit. Jegyet a stadionnál még a mérkőzés alatt is lehet vásárolni. A vendégszektorban a jegyek ára egységesen 1400 forint. A nyíregyházi klub tájékoztatja szurkolóit, hogy a klubházban erre a mérkőzésre nem lehet belépőt vásárolni.

Győri ETO FC - MVM Paks
(11.30., vasárnap, 18:30)

Belépőket elővételben a meccsjegy.mlsz.hulinkre kattintva az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, az ETO Shopban, a Tourinform irodában (Győr, Baross Gábor út 21., látogatóközpont), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak belépőt az érdeklődők. Ezen kívül elővételre van lehetőség egyebek között Nagymegyeren a Cimbora Sörözőben, Héderváron a Kont étteremben, Gönyűn az Anker Étterem és Panzióban, Öttevényen az Öttevényi Sportcsarnokban, Győrladaméron a Fortuna vendéglőben, valamint Győrszentivánon a Váci Mihály úti Lottózóban. Pakson a Ticket Express jegyirodáiban (IBUSZ, Paks, Dózsa Gy. u. 29., Omega-Jegyiroda, Paks, Dózsa György. út 102.) vásárolhatnak a paksiak személyesen belépőt a mérkőzésre. A győri stadion jegypénztárai a találkozó előtt 2 órával, 16 óra 30 perckor is kinyitnak.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS