A Grasshoppers lesz a Fehérvár ellenfele

2006. július. 28., 16:34   |    

A Grasshoppers lesz a Fehérvár ellenfele

Nyonban, az UEFA svájci központjában elkészítették a Bajnokok Ligája harmadik, és az UEFA-kupa második selejtezőkörének sorsolását.

A Lille lehet a Debrecen ellenfele
Nyonban, az UEFA székhelyén pénteken sorsolták a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének párosításait. A DVSC-TEVA nem kiemeltként várta a sorsolást, így biztosra vehető volt, hogy egy jóval magasabban jegyzett együttest kap ellenfélnek - természetesen csak abban az esetben, ha a macedón Rabotnicski ellen idegenben sikerül kiharcolnia a továbbjutást.
A magyar gárda elkerülte az öt legerősebbnek rangsorolt együttest (Milan, Arsenal, Liverpool, Valencia, Ajax), és végül a francia Lille mellé húzták ki a debreceni csapatot.
Az első mérkőzést augusztus 8-án, vagy 9-én játsszák Franciaországban, a visszavágót augusztus 22-én, vagy 23-án rendezik.

A Fehérvár a Grasshopperst kapta
Az UEFA-kupa második selejtezőkörének sorsolásán a Fehérvár a három lehetséges svájci ellenfél egyikét, a Grasshopperst kapta.
A székesfehérvári együttes a közép-keleti régióban, de nem a kiemelt csapatok közt kapott helyet, a legerősebb lehetséges ellenfelek a Basel, a Marseille és a Hertha voltak. A Fehérvár azonban nem közülük kapott párt: a Grasshopperst sorsolták a neve mellé.
Az első mérkőzésre Fehérváron kerül sor augusztus 10-én, a svájci visszavágót két héttel később, augusztus 24-én játsszák le.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS