A Gyirmót FC Győr három góllal nyert az MTK otthonában

2021. november. 05., 22:09   |    

A Gyirmót FC Győr három góllal nyert az MTK otthonában

Az OTP Bank Liga 12. fordulójának pénteki játéknapján a Gyirmót FC Győr magabiztos győzelmet aratott az MTK Budapest otthonában, és ezzel elmozdult a kiesőzónából.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
MTK Budapest-Gyirmót FC Győr 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Szegi (41.), Simon A. (58.), Csonka (74.)
MTK Budapest: Mijatovic - Balázs, Varju, Ferreira, Herrera - Ramadani, Mezei (Palincsár, 83.), Dimitrov (Kosznovszky, 62.) - Kovácsréti (Osei, 83.), Miovski, Kocsis B. (Drljo, 62.)
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi - Szegi, Ikic, Széles, Zeke (Csonka, 70.) - Hasani (Major, 82.), Radics, Nagy P. (Vass, 82.), Hajdú - Varga B., Simon A. (Lencse, 78.)

Többnyire mezőnyjátékkal telt az első negyedóra, egyedül Miovski pontos lövése okozott izgalmat, de azt Hársfalvi szép vetődéssel hárította. A játék nagyon töredezett volt, de valamelyest a vendégek futballoztak veszélyesebben, ráadásul Szegi gyönyörű bombagóljával előnnyel vonulhattak az öltözőbe. A hátrányban lévő kék-fehérek lendületesebben kezdték a második félidőt, de fölényük meddőnek bizonyult, ráadásul a Gyirmót váratlanul megduplázta előnyét. Az újabb gól megtörte az MTK-t, utána kedvére kontrázhatott a vendégcsapat, amely egy ilyen gyors ellenakció végén végleg eldöntötte a találkozó három pontjának sorsát. Csertői Aurél vezetőedző együttese sikerével a Debrecent és legyőzött ellenfelét megelőzve elmozdult a kiesőzónából. A fővárosi kék-fehérek öt kör óta nyeretlenek.

Tabella


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS