A Győri ETO nyerte a zöld-fehér csapatok csatáját

2011. március. 19., 20:00   |    

A Győri ETO nyerte a zöld-fehér csapatok csatáját

A Monicomp Liga 20. fordulójának szombati játéknapján a győriek a Ferencvárost fogadták, és Aleksidze találatával megszerezték a három pontot.

Tavasszal még nem kapott gólt a Vasas
 

BFC Siófok - Vasas-Híd 0-0

Vezette: Szabó Zsolt (Kepe Arnold, Kispál Róbert)


A tavasszal még veretlen Vasas alakított ki valamivel több helyzetet az első félidőben, de a Siófok előtt is adódott gólszerzési lehetőség, a hazaiak közül Kazuo Homma jelentette a legtöbb veszélyt a kapura. A mérkőzés végig küzdelmes volt, a támadójáték azonban egyik oldalon sem volt az igazi, és egyik csapat sem találta a hálóba. A döntetlennel egyik fél sem lehet elégedett, az angyalföldieket vigasztalhatja, hogy továbbra sem kaptak gólt a tavasszal a bajnokságban.

           

 

Kevés helyzet, egy-egy gól

 

Lombard Pápa Termál FC - Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-0)

Vezette: Farkas Ádám (Kelemen Attila, Demeter János)

Gólszerző: Maric a 32., ill Hegedűs a 66. percben

           

Az első lehetőségek a hazaiak előtt adódtak, a Kaposvár sokáig nem jelentett veszélyt a kapura. A 32. percben vezetéshez jutott a Pápa, egy rövid felszabadítás után Goran Maric elé került a labda, aki 16 méterről vette be a kaput (1-0). A második félidőben sokáig elmaradtak a helyzetek, majd a 66. percben váratlanul egyenlített a Kaposvár: Hegedűs Dávid lőtt 15 méterről a jobb alsó sarokba (1-1). A döntetlen látszólag mindkét csapatnak megfelelt, mert egyik fél sem mozgósított nagyobb erőket a gólszerzés érdekében, a találkozó végül 1-1-es döntetlennel zárult.

 

 

Szünet után fordított a Paks

 

Paksi FC - Szombathelyi Haladás 2-1 (0-1)

Vezette: Solymosi Péter (Albert István, Forgács Attila)

Gólszerző: Kiss a 48., Vayer a 89., ill. Halmosi a 29. percben

A Paks kezdte jobban a mérkőzést, de támadásban nem volt meggyőző a hazai együttes, gólt nem sikerült szereznie. A vendégek a játékrész második felében feljavultak, és a 29. percben megszerezték a vezetést is: Kenesei Krisztián jobb oldali szabadrúgása után Halmosi Péter mindenkit megelőzve érkezett a kapu elé, és a hálóba továbbított (0-1). A második félidőben a Paks hamar egyenlített, a 48. percben Vayer Gábor csavart a kapu elé szabadrúgásból, Kiss Tamás átvette a labdát és Rózsa Dániel lábai közt a kapuba passzolt (1-1). A hazaiak többet tettek a győzelem megszerzése érdekében, és a hajrában sikerrel is jártak: Böde Dániel beadását követően Vayer 4 méterről fejelt a hálóba, kialakítva a 2-1-es végeredményt.

           

 

Kimaradtak a helyzetek

 

Budapest Honvéd - Szolnoki MÁV 0-0

Vezette: Veizer Roland (Berettyán Péter, Horváth Róbert)


A házigazdák jóval veszélyesebben játszottak az első félidőben, és helyzetekben sem volt hiány, mindezek ellenére nem született gól, a legnagyobb lehetőségeket is elpuskázta a Honvéd. A fordulás után sem változott sokat a játék képe, a 66. percben Danilo fejese után a keresztlécről pattant ki a labda. A fővárosiak a hajrában is mindent megtettek a győztes gól megszerzéséért, de végül örülniük kellett a döntetlennek is, mert az utolsó pillanatokban a szolnokiak is kihagytak egy hatalmas helyzetet.
 

 

Győri siker a zöld-fehér rangadón

           

Győri ETO FC - Ferencvárosi TC 1-0 (0-0)

Vezette: Andó-Szabó Sándor (Szpisják Zsolt, Medovarszki János)

Gólszerző: Aleksidze az 50. percben

A győriek nagy elánnal kezdték a mérkőzést, kapujuk elé szorították a vendégeket, de az első negyedóra végére kiegyenlítődött a meccs, és a Ferencváros is vezetett néhány ígéretes akciót. A második félidő elején az addig is igen veszélyesen játszó Rati Aleksidze szerzett vezetést a győrieknek, Koltai Tamás beadása után a támadó Csizmadia Csaba és Dragóner Attila között becsúszva továbbított a hálóba (1-0). A Ferencváros görcsösen próbált egyenlíteni, de mindhiába, támadásaiban nem volt elegendő lendület, így a hazaiak megőrizték előnyüket, és megnyerték a találkozót.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS