A hajrában szerzett pontot Zalaegerszegen a Mezőkövesd

2021. november. 19., 22:10   |    

A hajrában szerzett pontot Zalaegerszegen a Mezőkövesd

A ZTE a 91. percben 1-0-nál ziccert rontott, a Mezőkövesd a 92. percben, emberhátrányban kiegyenlített, és ezzel megszerezte az egyik pontot az OTP Bank Liga 13. fordulójának első mérkőzésén.

ZTE FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Koszta (70., 11-esből), illetve Nagy D. (92.)
Piros lap: Katanec (69.)
Zalaegerszeg: Demjén - Lesjak, Serafimov, Bobál D., Bedi - Halilovic (Gergényi, 82.), Sankovic - Spoljaric - Skribek (Babati, 70.), Koszta, Zimonyi (Ubochioma, a szünetben, Tajti 89.)
Mezőkövesd: Tordai - Farkas, Pillár, Katanec, Vadnai (Lakveheliani, 74.) - Cseke, Kocsis, Karnyicki (Calcan, 80.) - Cseri (Besirovic, 81.), Jurina (Nagy D., 74.), Drazic (Vojtus, 84.)

A mérkőzés elején sok volt a hiba mindkét oldalon, kevés helyzet alakult ki. A hazai csapat a folytatásban sem tudta felépíteni támadásait, a vendégek jól akadályozták meg a zalaegerszegi akciók kialakítását, miközben ők többször is ígéretes lehetőséget teremtettek. A szünet után valamivel bátrabban futballoztak a hazaiak, a kövesdi gyors kontráknál pedig fegyelmezetten zártak vissza. Negyedóra elteltével azonban büntetőhöz jutott a Mezőkövesd - Bobál a 16-os vonalán szerelt a játékvezető szerint szabálytalanul -, de Cseri Tamás lövését kivédte Demjén Patrik. Nem sokkal később videós visszajátszás után Andó-Szabó a hazaiaknak is tizenegyest ítélt, mert Katanec kezére pattant a labda. A vendégek védője emiatt megkapta második sárga lapját, így kiszállt a játékból, Koszta pedig vezetéshez juttatta a zalaegerszegieket. A ráadásban a ZTE hatalmas ziccert hibázott, az ellentámadásból pedig a Mezőkövesd - amely a mutatott játék alapján nem érdemelt volna vereséget - egyenlített.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS