A helyiek is érdeklődnek a magyar Eb-meccsek iránt

2016. március. 04., 18:08   |    

A helyiek is érdeklődnek a magyar Eb-meccsek iránt

Az UEFA szerdán kezdődött workshopjának zárásaként a résztvevő országok delegációi - a szervezőbizottság és az UEFA képviselőinek kíséretében - körbejárták azokat a stadionokat, amelyekben válogatottjaik a csoportmérkőzéseken pályára lépnek.

A stadionlátogatáson a sajtókiszolgálás és a szurkolók kiszolgálásának sajátosságait tanulmányozták a delegációk. A bordeaux-i és a lyoni helyszínről egyaránt elmondható, hogy vadonatúj, a lehető legmodernebb, és minden igénynek megfelelő létesítményben lép pályára a magyar válogatott, ugyanakkor mindkét stadion távolsága jelentős a belvárostól, ezért a szurkolóknak érdemes a tömegközlekedést igénybe venniük a helyszínek megközelítéséhez. Az Eb szervezőbizottsága és az MLSZ a mérkőzésekig hátralévő időszakban gondoskodik arról, hogy a találkozókra kiutazó szurkolók minden lehetséges információt megkapjanak a mérkőzésekkel kapcsolatban, és felkészülten indulhassanak útnak a stadionokhoz.

Bordeaux - Matmut Atlantique|A bordeaux-i stadionban kihelyezett térképen, az FC Girondins Bordeaux korábbi ellenfeleiként, Debrecen és Újpest is szerepel

Az 59 ezres lyoni és a 67 ezres marseille-i létesítmény egyébként kiemelt helyszín az Eb-n, mindkét stadionban elődöntőt rendeznek majd. A magyar válogatott az első két csoportmérkőzésén, Ausztria és Izland ellen vendégcsapatként, Portugália ellen, Lyonban pályaválasztóként szerepel majd. A helyi szervezők arról számoltak be, hogy a magyar válogatott csoportmérkőzései iránt is jelentős az érdeklődés a helyiek részéről, ennek megfelelően várhatóan nagy számban lesznek jelen semleges szurkolók a mérkőzéseinken.

A magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzései:

Június 14., 18.00: Ausztria-Magyarország (Bordeaux)
Június 18., 18.00: Izland-Magyarország (Marseille)
Június 22., 18.00: Magyarország-Portugália (Lyon)



A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS