A Kaposvár a hajrában lőtt győztes gólt a Ferencvárosnak

2011. április. 27., 21:00   |    

A Kaposvár a hajrában lőtt győztes gólt a Ferencvárosnak

A Monicomp Liga 25. fordulójának szerdai játéknapján csak a Vasas tudott vendégként pontot szerezni, az angyalföldiek Szolnokon diadalmaskodtak. A Ferencváros, a Siófok és az MTK nem járt sikerrel idegenben.

Javított a Vasas

 

Szolnoki MÁV FC - Vasas-Híd 0-1 (0-1)

Vezette: Takács János (L. Tóth Lajos, ifj. Kormányos Gábor)

Gólszerző: Ferenczi a 19. percben

 

A Vasas az előző fordulóban elvesztette tavaszi veretlenségét, hazai pályán futott bele egy kiadós vereségbe. Az angyalföldiek a sereghajtó Szolnok ellen javítottak, a három pont sorsáról döntő találatot Ferenczi István szerezte a 19. percben, amikor Lázok János szabadrúgását követően négy méterről helyezett a jobb sarokba (0-1). Az angyalföldiek a folytatásban is veszélyesebbek voltak, a Szolnok a második félidőben egyetlen nagyobb helyzetet alakított ki, azt azonban elhibázta.

 

 

A hajrában szerzett győztes gólt a Kaposvár

 

Kaposvári Rákóczi - Ferencvárosi TC 2-1 (0-0)

Vezette: Bognár Tamás (Szpisják Zsolt, Medovarszki János)

Gólszerző: Oláh (11-esből) a 63., Zsók a 89., ill. Schembri a 47. percben

 

Az első félidő legnagyobb lehetősége a 9. percben maradt ki, ekkor Oláh Lóránt lőtt kapufát éles szögből. A Ferencváros előtt a játékrész hajrájában adódott egy-két helyzet, a szünetre azonban gólnélküli állás mellett vonultak a felek. A fordulás után gyorsan vezetést szerzett a Ferencváros, Marek Heinz lapos beadására André Schembri érkezett, majd közelről a hálóba lőtt (0-1). A 63. percben büntetőhöz jutott a Rákóczi, a tizenegyest Oláh értékesítette (1-1). A folytatásban mindkét csapat megszerezhette volna a győztes gólt, ez végül a Kaposvárnak sikerült is: a 89. percben egy szöglet után Justin Haberről kipattant a labda, Zsók József pedig közelről nem hibázott, kialakította a 2-1-es végeredményt.


 

Két tizenegyes, egy kiállítás és ZTE-siker

                       

ZTE FC - BFC Siófok 2-1 (0-0)

Vezette: Andó-Szabó Sándor (Ring György, Huszár Balázs)

Gólszerző: Turkovs a 15., Simon A. (11-esből) az 54., ill. Csordás (11-esből) a 64. percben
Kiállítva: Bogunovic a 63. percben

 

A ZTE a 15. percben szerezte meg a vezetést, Horváth András távoli lövése után Daniils Turkovs még megcsúsztatta a labdát, ami így a jobb sarokban kötött ki (1-0). A folytatásban a siófokiak voltak aktívabbak, de nem tudtak egyenlíteni, sőt, az 54. percben a Turkovs lerántásáért megítélt büntetőt Simon Attila váltotta gólra (2-0). A 63. percben a vendégek is tizenegyeshez jutottak, ekkor Milan Bogunovic rántotta le Kazuo Hommát. A hazaiak játékosát kiállította a játékvezető, a büntetőt Csordás Csaba értékesítette (2-1). Az utolsó 25 percben a vendégek hiába játszottak emberelőnyben, az egyenlítő gólt nem tudták megszerezni, a ZTE megnyerte a mérkőzést.

           

 

Hátrányból nyert a Debrecen

 

DVSC-TEVA - MTK Budapest 3-1 (2-1)

Vezette: Szilasi Szabolcs (Albert István, Takács Gábor)

Gólszerző: Simac a 27., Ramos a 28., Coulibaly a 75., ill. Pátkai 15. percben

 

A kieső helyen álló fővárosiak kezdtek jobban, az első 10 percben két nagy helyzetük is kimaradt, majd a 15. percben megszerezték a vezetést: Pátkai Máté 14 méterről emelt a hálóba (0-1). A 27. percben egyenlítettek a hajdúságiak, Adamo Coulibaly visszapassza után Dajan Simac 16 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (1-1). Egy perccel később már a hazaiak vezettek, Ramos indult meg a kapu felé, majd miután senki sem zavarta, 28 méterről nagy erővel kilőtte a kapu jobb sarkát (2-1). A három pont sorsa a 75. percben dőlt el végleg, akkor egy jó ütemű indítást követően Coulibaly 7 méterről passzolt a kapuba (3-1).


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS