A kupagyőztes ötmillió forintot is nyer

2007. május. 02., 17:03   |    

A kupagyőztes ötmillió forintot is nyer

Túl a hagyományos téten, s a korábbi pénzjutalmak összegét messze meghaladóan 5 millió forint is jár a Magyar Kupa jövő heti (május 9., szerda, 18.30 óra, Szusza Ferenc Stadion) döntője után a DVSC-TEVA – Budapest Honvéd párharc győztesének. Az ezüstérmes „vigaszdíja” 2.5 millió forint.

Az alsóbb osztályú csapatok részére kiírt Sport TV Kupa két finalistája, a Berkenye SE és a Kóka KSK – e gárdák az előmérkőzésen érdekeltek - 500, illetve 300 ezer forinttal lesz gazdagabb.

A jelentős pénzdíjak mellett jelzi az MK-döntő emelkedő ázsióját az is, hogy a DVSC és a Honvéd vezetői a nekik kötelezően járó 30-30 mellett előzetesen további 20-20 érmet rendeltek a szervezőktől, saját költségükre.

Jegyárusítás a megszokott helyeken

A DVSC-TEVA hívei a debreceni TESCO-ban található DVSC-shopban juthatnak jegyekhez, s a tervek szerint kinyitnak az Oláh Gábor utcai stadion pénztárai is. A Budapest Honvéd szurkolói is a szokott helyeken, azaz munkaidőben a klub titkárságán, illetve a Bombázó Sörözőben válthatják meg belépőiket. Az IBUSZ-irodákban is lesz jegyértékesítés, mindenhol egységesen 2500 forintért.

Anyák Napi kedvezmény

Az MLSZ az Anyák Napjára való tekintettel külön szektort tart fenn az olyan édesanyák számára, akik gyermekükkel együtt kívánják megtekinteni a meccset, számukra a belépés ingyenes. Szintén ingyen lehetnek jelen a kupadöntőkön azok a 14 éven aluliak, akik szervezett formában, csoportosan igénylik ezt (10 gyermekkel 2 felnőtt kísérő mehet be a diákok számára fönntartott szektorba). Jelentkezni a vida_imre@mlsz.hu e-mail címen, illetve az 577-9500-ás budapesti telefonszámon lehet.

A semleges nézők számára is külön szektort nyit az MLSZ, ide a találkozók napján is kaphatók lesznek a belépők.

Újságírók figyelmébe!

A Magyar Kupa-döntőre újságírói akkreditáció szükséges. Kérjük a kollégákat, hogy kérelmeiket május 7., hétfő éjfélig juttassák el a press@mlsz.hu címre. A belépőket kedden a – tervek szerint – 14 óra 30 perckor az MLSZ-ben rendezendő sajtótájékoztatón, illetve a meccs előtt, a helyszínen lehet átvenni.

Sport TV Kupa-döntő 2007
Berkenye SE (Nógrád megyei I. osztály) – Kóka KSK (Pest megyei I. osztály)
Május 9., szerda, Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 16 óra
Játékvezetők: Sulyok Gergely; Tóth Vencel, Ring György

Magyar Kupa-döntő 2007
DVSC-TEVA - Budapest Honvéd
Május 9., szerda, Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 18 óra 30 perc
Játékvezetők: Bede Ferenc; Tompos Zoltán, Szalai Zoltán és Solymosi Péter

Jegyárak: 2500 forint (a klubokon keresztül, illetve országszerte az IBUSZ-irodákban), édesanyáknak gyermekükkel és 14 éven aluliaknak szervezetten ingyenes.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS