A Minszk ellen sem sikerült a Gödöllőnek

2006. december. 05., 20:46   |    

A Minszk ellen sem sikerült a Gödöllőnek

Bár második UEFA-kupa mérkőzésén a magyar bajnok, a Gödöllő kezdett aktívabban, a 6. percben mégis a vendégcsapat, a fehérorosz Minszk szerezett vezetést.

Kadakov mesterhármast szerzett

Egy védelmi hiba után Ivanivtsin lépett ki, majd higgadtan a bal alsó sarokba passzolt (0-1). Kis János csapata a gól után is tovább támadott, és a 7. percben egyenlített is: Lódi Tamás lövésébe Madarász tette be kitűnő ütemben a lábát (1-1). Az első félidei játék képe alapján a hazai csapat játszott fölényben, a szünetre mégis a minszkiek vonulhattak a szünetre előnnyel, a 12. percben ugyanis Kadakov őrizetlenül maradt és 7 méteres lövése utat talált Tóth Gyula kapujába (1-2).

A szünet után folytatódtak a magyar rohamok, a 26. percben mégis a vendégek szereztek újabb gólt, Kadakov egy végletekig kijátszott helyzet végén passzolt a magyar kapuba (1-3). Egy perccel később azonban ismét újjáéledtek a Gödöllő reményei, mert egy szabadrúgás-kombináció végén Baranyai Pál átadása után Madarász a lábak között okosan a hálóba lőtt (2-3). Bár a magyar csapat mindent megtett az egyenlítés érdekében, s ezután is sorra alakította ki a helyzeteket, a fehérorosz kapus parádés formában védett, s minden lövést hárított. A végeredményt egy kontratámadást követően a mesterhármast szerző Kadakov állította be - a minszki játékos a 34. percben okosan pörgetett a jobb alsó sarokba (2-4).


Gödöllői FK - Dorozsnik Minszk 2-4 (1-2)
Kőbányai út, 500 néző
Gödöllői FK: Tóth Gyula - Tóth Szabolcs, Lódi Tamás, Baranyai Pál, Madarász János Csere: Takó Csaba, Szente Tamás, Vigh Ferenc, Gyurcsányi Zsolt, Sivák Péter, Berkes László Edző: Kis János

Dorozsnik Minszk: Shvaiba - Ivanivtsin, Kadakov, Kouznesov, Luskovski Csere: Varonin, Maranovich, Papou, Huryn Edző: Valery Dasko
Gólszerző: Madarász a 7., Madarász a 27., illetve Ivanivtsin a 6., Kadakov a 12., Kadakov 26., Kadakov a 34. percben

A nap másik mérkőzésén a spanyol bajnok El Pozo Murcia forró hangulatú mérkőzésen 3-1-re nyert a mieinket legyőző Kairat Almaty gárdája ellen.

A csütörtöki program:
Kairat Almaty - Dorozsnik Minszk 16.30
Gödöllői FK - El Pozo Murcia 18.30


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS