A Pénzügyőr SE nyerte a Budapest Kupát

2015. április. 23., 13:41   |    

A Pénzügyőr SE nyerte a Budapest Kupát

A több mint száz csapat részvételével induló 39. Budapest Kupa döntőjébe a BLSZ I. osztályú Pénzügyőr SE és a II. osztályban szereplő Inter CDF jutott. A Csepel FC stadionjában lejátszott mérkőzés a Pénzügyőr 4-1-es győzelmével zárult, és a BLSZ I. osztály jelenlegi éllovasa a kupa történetében először végzett az élen.

Gólnélküli első félidő után a BLSZ II. osztály első helyén álló, és a hátralévő fordulók eredményétől függetlenül már biztos feljutónak tekinthető Inter CDF a második játékrész elején vezetést szerzett. Sikeresnek bizonyult Vatai Attilának, a Pénzügyőr edzőjének a 60. percben végrehajtott kettős cseréje, mert Tóth Zsombor két találattal, míg Iflinger Norbert egy góllal járult hozzá csapata győzeleméhez.

- Színvonalas döntője volt a 39. Budapest Kupának. A találkozó azt hozta, amit a BLSZ vezetése remélt ettől az összecsapástól, valóban csúcsmérkőzés volt – értékelte a látottakat az ünnepélyes díjkiosztón Lovász Tamás István az MLSZ budapesti igazgatója. Az igazgató mellett a kupa, az érmek, valamint az ajándék labdák átadásában részt vett dr. Barczi Róbert az MLSZ versenyigazgató helyettese, és Gundel Takács Gábor az MLSZ budapesti társadalmi elnöksége alelnöke.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS