A REAC legyőzte a Vasast

2007. július. 30., 22:59   |    

A REAC legyőzte a Vasast

Hétfőre két mérkőzés maradt az NB I második fordulójából. A REAC a Vasast fogadta, s - bár a palotai csapat tagjai közül Torma Gábor piros lapot kapott - a házigazdák 2-0-ra győztek. Székesfehérvárott megosztoztak a pontokon a csapatok, a Kaposvár 1-1-es döntetlent ért el.

Két gól, egy piros

A Budai II László Stadionban a 44. percig kellett várni az első gólra: ekkor Torma Gábor beadása után Madar Csaba lőtt 10 méterről a bal alsó sarokba (1-0). A házigazdák a 79. percben kettőre növelték előnyüket, Sallai Balázs átadását követően Kőhalmi András 13 méterről talált a jobb alsó sarokba (2-0). A REAC győzelemmel, de emberhátrányban fejezte be a találkozót, Torma Gábor ugyanis a 84. percben szövegelés miatt piros lapot kapott. A REAC azonban így is megszerezte a három pontot, a Vasas pedig az első fordulóban aratott győzelme után ezúttal vereséget szenvedett.


Pontosztozkodás Fehérvárott

Fehérvár - Kaposvár 1-1
A hazai együttes az első félidő végén, a 44. percben szerzett vezetést, Mario Bozic vagy 30 méterről, szabadrúgásból bombázott a jobb alsó sarokba - de a gólhoz Milinte Árpád kapus közreműködése is kellett (1-0)… a második játékrész első percében, a 46. minutumban azonban egyenlített a Kaposvár. Baranyai Tibor kézzel ért a labdához a hazai 16-oson belül, a megítélt büntetőből pedig Zahorecz Krisztián a kapu jobb oldalába helyezett (1-1). Az eredmény később már nem változott, azaz mindkét csapat egy-egy pontot szerzett.


REAC - Vasas 2-0 (1-0)
Gólszerző: Madar a 44., Kőhalmi a 79. percben
Kiállítva: Torma a 84. percben

FC Fehérvár - Gabona Trans Kaposvár 1-1 (1-0)
Gólszerző: Bozic a 44. illetve Zahorecz a 46. percben

(A mérkőzések jegyzőkönyvei megtekinthetők a Bajnokságok menüpont alatt, az Eredmények címszónál.)


(Fotó: nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS