A Soproni a bajnokság főszponzora

2007. augusztus. 15., 18:32   |    

A Soproni a bajnokság főszponzora

Szerdán három évre szóló együttműködési szerződést írt alá Kisteleki István, az MLSZ elnöke, Küller András, az MHLL ügyvezető igazgatója és Michiel Egert, a Heineken Hungária Sörgyárak NyRt. vezérigazgatója.

Hosszú távú együttműködés a liga felvirágoztatásáért

A sörgyártó konszern vezérigazgatója, Michiel Egert a támogatási szerződés kapcsán a szerdán a SportMax különtermében megtartott látványos sajtótájékoztatón leszögezte: a sportok sportja Magyarországon továbbra is a labdarúgás. „A futball résztvevőinek és szurkolónak száma lényegesen meghaladja az összes többi sportágban érintettekét. Megtisztelő számunkra, hogy egy sikeres, és egyben igazi magyar sör, a Soproni az élvonalbeli magyar labdarúgás támogatójává lépett elő.”

Jelzésértékű szponzoráció

Szintén örömét fejezte ki az együttműködés kapcsán Kisteleki István, az MLSZ elnöke.

A pontvadászat hivatalos neve: Soproni Liga
„A nem lebecsülendő anyagi támogatás mellett kiemelem az együttműködés erkölcsi jelentőségét, hiszen jelzésértékű, hogy a világcég a magyar futball mellé áll, és hosszútávú szponzorációban gondolkodik.” A szövetség első embere azt is kiemelte: a megállapodás azt követően jöhetett létre, hogy az MLL megszűnt, és így az egész honi futballért felelős MLSZ harmonikus viszonyt tudott teremteni a vagyoni értékű jogokat gyakorló, a klubcsapatok érdekében fellépő szervezettel, az MHLL-lel.

A Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga képviseletében jelen lévő Küller András ügyvezető igazgató a szerződéskötés kapcsán elmondta, nagy felelősséget hárít a szervezetre az együttműködés, ám egyben lehetőséget is teremt arra, hogy a hazai szurkolók a jövőben sikeresebb első osztályú bajnokságot élvezhessenek.

Az NB I-es pontvadászat hivatalos neve a jövőben Soproni Liga.

(Fotó: nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS