A-válogatott: a meleg is kemény ellenfél

2013. augusztus. 13., 11:06   |    

A-válogatott: a meleg is kemény ellenfél

Ma két edzés is szerepel a csehek elleni meccsre készülő magyar válogatott programjában.

A hétfői kerettalálkozó után a válogatott tegnap kora este még frissítő jellegű edzésen vett részt Telkiben, de a ma délelőtt fél tízkor kezdődő gyakorláson már nehezebb volt a penzum, előkerültek a komolyabb taktikai feladatok, a játékosok konkrét meccshelyzetet is gyakoroltak. Az edzés ezzel együtt oldott hangulatban telt, egyedül a délelőtti időponthoz képest váratlanul nagy hőség nehezítette a futballisták és a szakmai stáb dolgát.

Délben sajtótájékoztatót tart Egervári Sándor (a játékosok közül Vanczák Vilmos vesz részt az eseményen), majd az ebéd és a pihenő után videózással készül fel a csehekből a csapat. Az elmélet után következik ismét a gyakorlat, 19 órakor ismét a pályára vonulnak a játékosok, s az utolsó edzést követően a szakmai stáb alighanem véglegesíti a holnapi kezdőcsapatot is.

A szerdai mérkőzés 20.30 órakor kezdődik a Puskás-stadionban, a találkozóra még lehet jegyeket vásárolni a Ticket Express hálózatában, vagy interneten vásárolhatják meg belépőiket. Az MLSZ oldalán, a fenti linken keresztül megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS