A-válogatott: egyeztetés a vezetőedzőkkel

2014. február. 20., 15:24   |    

A-válogatott: egyeztetés a vezetőedzőkkel

Csütörtök délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában találkoztak Pintér Attila szövetségi kapitánnyal az OTP Bank Liga csapatainak vezetőedzői.

Pintér Attila közvetlenül kinevezése után már kezdeményezett egy találkozót az edzőkollégákkal, most ismét összejöttek szakvezetők, hogy megbeszéljék az elmúlt hetek tapasztalatait, valamint a következő időszak teendőit. A szövetségi kapitány köszönetet mondott azoknak a kluboknak, amelyek az eddigiekben rendelkezésre bocsátották labdarúgóikat, majd elmondta: a kerettagok részéről pozitív fogadtatásra leltek a rendszeres összetartások, a játékosok fegyelmezetten dolgoztak az edzőtáborozások során, és az elmúlt néhány hét alatt is sokat lépett előre a válogatott. A kapitány hozzátette: a közös edzéseken felfigyelt néhány hiányosságra a játékosoknál, ezek kijavításában kollégái segítségére is számít.

A vezetőedzők részéről kérésként elhangzott, hogy az összetartások időpontjai lehetőség szerint illeszkedjenek a versenynaptárhoz, és olyan időpontban legyenek, amikor kevésbé sűrű a csapatok programja. A jó hangulatú, konstruktív megbeszélés végén a jelenlevők megállapodtak abban, hogy a klubok négy tavaszi összetartásra (február 24., március 31., április 7., április 28.) elengedik a kiválasztott játékosokat, míg egy esetleges ötödik, májusi időpontról a későbbiekben születik döntés.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS