A válogatott játékosai is szurkoltak a Bon Voyage kupán

2016. május. 10., 23:10   |    

A válogatott játékosai is szurkoltak a Bon Voyage kupán

A Bon Voyage fesztivál fellépői a média képviselőivel csaptak össze Telkiben. A jó hangulatú mérkőzést a magyar válogatott tagjai is megnézték.

Hétfőn délután nagy volt a forgalom a Telki edzőközpontban, hiszen a magyar válogatott hivatalos sajtótájékoztatója után a média képviselői nem a város, hanem a műfüves edzőpálya felé vették az irányt, ahol már várta őket a Bon Voyage fesztivál fellépőiből álló focicsapat, hogy a pályán mérjék össze tudásukat. A zenészcsapatot Lotfi Begi sztár DJ mellett Meszes Balázs (Punnany Massif), Rakonczai Imre, Endrei Dávid (Brains), Pixa (Irie Maffia, Brains), Walkó Csaba (Compact Disco) és Krsa (Pannonia All Star Ska Orchestra) képviselte. A médiacsapat gerincét az MTVA adta, hiszen a mezőny egyetlen női játékosa, Berkes Judit mellett Hajdú B. István, Székely Dávid és Buda Márton is a társaságot képviselte, rajtuk kívül Somos András (ATV) és az amúgy "szintén zenész" Puskás Peti erősítette a csapatot. A médiacsapatot kapusposzton a magyar utánpótlás-válogatottak kapusedzője, a korábbi első osztályú hálóőr, Kövesfalvi István erősítette.

A bemelegítés végén Bernd Storck szövetségi kapitány is köszöntötte a csapatokat, ezzel tovább növelte a csapatok addig sem kis lelkesedését, hiszen nagy iramban kezdődött a találkozó. Az már az első pillanatoktól kezdve látszott, hogy a Buda-Puskás-Hajdú B. csatártriót nehéz lesz semlegesítenie a zenészek csapatának, bár Rakonczai vezetésével a fehérben játszó művészeknek is volt néhány ígéretes előretörésük. Természetesen jó hangulatban telt a mérkőzés, amelynek első félidejét az edzőtábort éppen megkezdő válogatott is megtekintette. A szünetben a zenészek és a média képviselői is sok sikert kívántak a csapatnak a franciaországi Eb-re, és egy közös csapatképre is összeállt a társaság. A mérkőzés végeredménye igazából nem is számít - ezzel persze a média csapatának képviselői aligha értenének egyet, de ennek csupán az az oka, hogy a profi kapussal megerősítve sokgólos győzelmet arattak.



A zenészekkel újra találkozhatunk 2016. május 22-én a Budapest Parkban, a Bon Voyage fesztiválon, amely két nappal a válogatott Elefántcsontpart elleni mérkőzése után a csapat hivatalos búcsúztatója az Eb előtt. Az eseményen fellép a Punnany Massif, a PASO, a Brains, az Ocho Macho, a The Biebers, a Soerii & Poolek, a Firkin, Pixa, Náksi Attila és természetesen a válogatott mérkőzések zenei hangulatfelelőse, Lotfi Begi is. A koncert 16 órakor kezdődik, belépőjegyek 1799 forinttól vásárolhatóak a Budapest Park honlapján.

Jegyvásárlás a Bon Voyage Fesztiválra.
A Bon Voyage Fesztivál Facebook oldala.
Jegyvásárlás a Magyarország-Elefántcsontpart válogatott mérkőzésre.

Találkozzunk május 22-én a Budapest Parkban!

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS