A válogatott sajtónyilvános eseményei

2013. augusztus. 07., 23:43   |    

A válogatott sajtónyilvános eseményei

A magyar válogatott augusztus 14-én, szerdán (20.30) a Puskás-stadionban játssza soros felkészülési mérkőzését, az ellenfél Csehország nemzeti csapata lesz.

A meccs előtti első sajtónyilvános eseményre augusztus 12-én, hétfőn kerül sor: a hagyományos sajtófélóra 17.30 órakor kezdődik Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában.

Kérjük, a press@mlsz.hu email címre vasárnap délig küldjék el a sajtófélórán résztvevő médium, valamint a delegált újságírók nevét, illetve azt is, kivel, kikkel szeretnének interjút készíteni. A sajtóeseményen csak azok a kerettagok vesznek részt, akikre a média részéről interjúigény érkezik. A sajtófélóra után, 19 órakor kezdődő edzés a média munkatársai részére nyilvános.

A meccs előtti utolsó sajtóeseményre kedden 12.00 órakor kerül sor, ekkor Egervári Sándor és a válogatott egyik játékosa közös sajtótájékoztatót tart Telkiben.

A cseh válogatott szövetségi kapitánya Michal Bílek augusztus 13-án, kedden 17.15-től tart sajtótájékoztatót a Puskás-stadionban, majd 18 órakor kezdődik a vendégek edzése, amelynek első negyedórája sajtónyilvános.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS