A-válogatott: végleges a pótselejtezős keret

2015. november. 06., 16:33   |    

A-válogatott: végleges a pótselejtezős keret

Bernd Storck 26 játékosra számít a november 12-i idegenbeli, és a november 15-i, hazai Eb-pótselejtezőn a norvégok ellen.

Az A-válogatott bő keretének itthon játszó tagjai a hét elején kezdték meg közös felkészülésüket Telkiben, később csatlakozott hozzájuk a Kínából hazatérő Elek Ákos és az Egyesült Államokból hazautazó Németh Krisztián. A heti edzésmunkát pénteken délelőtt egy gyakorlás zárta, amelyen az A-válogatott az Eb-selejtezőkre készülő U21-es együttessel "kétkapuzott" egyet.

A délelőtti programot követően Bernd Storck véglegesítette a pótselejtezőre készülő keretet, amelyet délután az M4 sportcsatorna élő adásában hirdetett ki. A 26 játékosból álló együttesben helyet kapott néhány visszatérő labdarúgó, mint Kovács István vagy Megyeri Balázs, a fiatalok közül Nagy Ádámra és Kleinheisler Lászlóra számít a kapitány, míg Pekár László első alkalommal kap helyet az A-válogatott szűk keretében. Nikolics Nemanja a napokban megfázással küszködött, ezért nem lépett pályára a Legia Warszawa csütörtöki Európa Liga-mérkőzésén, de csapata hétvégi bajnokiján várhatóan már ott lehet, így Bernd Storck is számíthat rá jövő héten.

Mint arról korábban beszámoltunk, Dibusz Dénes kisebb sérülése miatt nem lehet ott az együttesben, és hasonló okokból nem tudta volna teljes értékű csapattagként elvégezni a jövő heti edzésmunkát Varga Roland és Márkvárt Dávid sem. A keret itthon játszó tagjai szombatra pihenőt kaptak - vasárnap találkoznak újra, akkor már a légiósokkal is kiegészülve folytatódik a munka Telkiben.

A magyar válogatott kerete:

keret_final|

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS