A Válogatottak Klubja Harkányban futballozott

2016. október. 17., 08:20   |    

A Válogatottak Klubja Harkányban futballozott

A Magyar Labdarúgó Szövetség régi tervét valósította meg azzal, hogy elindította az egykori és mai válogatott labdarúgók klubját, amely lehetőséget biztosít a nemzeti csapat nagyságainak a rendszeres összejövetelekre.

A klub első összejövetelét április 7-én tartották a Danubius Hotelben, a válogatott labdarúgók ezen a találkozón ismerhették meg a szövetség terveit, elképzeléseit a kezdeményezéssel kapcsolatban. Már az első összejövetel iránt óriási volt az érdeklődés, a válogatott játékosok közül több mint százan jelezték, hogy belépnek a klubba.

A klubtagok október 13-14-én Harkányba kirándultak. A túra keretében egy rendkívül sportszerű, ugyanakkor végig izgalmas találkozón 0–0-s döntetlent játszottak a helyi öregfiúk csapata ellen, és találkoztak a város vezetésével. Ezt követően az Ormánsági Halászcsárdában a beszámolók szerint „az ország egyik legfinomabb halászlevét” ette a csapat Kémesen.

Az esti órákban a Válogatottak Klubja ellátogatott Gere Atilla pincészetébe, ahol pincebejáráson és „fantasztikus borkóstolón” vett részt.

Másnap a klubtagok szabadprogram keretében nézhették meg a város nevezetességeit, majd október 14-én, kora délután visszatértek Budapestre.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS