A Vasas győzelemmel fejezte be a bajnokságot

2007. május. 25., 20:41   |    

A Vasas győzelemmel fejezte be a bajnokságot

A Borsodi Liga utolsó, azaz 30. fordulójának első találkozóját a Vasas és a Budapest Honvéd vívta. A mérkőzés előtt az angyalföldi gárda csupán egy ponttal vezetett a kispestiek előtt, s mindkét gárda arra törekedett, hogy a másik előtt végezzen.

Fontos meccset nyert a Vasas
A hazaiak az első játékészben Kenesei Krisztián góljával, s Németh Norbert tizenegyesből szerzett találatával kétgólos vezetést szereztek, a vendégek pedig - bár nagyon igyekeztek - csak kapufáig jutottak. A második játékrész derekán, a 72. percben aztán Igor Bogdanovics góljával szépített a Honvéd, de Nagy Tamás hatvan másodperc múlva ismét kétgólossá tette a különbséget. A meccs ezzel tulajdonképpen el is dőlt, a vendégek ugyan nem adták fel, de a három pontot a hazaiak szerezték meg.

A Vasas tehát győzelemmel búcsúzott a bajnokságtól, sikere azt is jelenti, hogy a Budapest Honvéd előtt végez a tabellán.

A Borsodi Liga 30. fordulójának pénteki eredménye:

Vasas - Budapest Honvéd 3-1 (2-0)

A mérkőzés jegyzőkönyve és rövid összefoglalója az eredményre kattintva olvasható.

Az eddigi eredmények, a sorsolás, a csapatok grafikonjai, a kereszttabella, és a statisztikák a Bajnokságok menüpontban, a Borsodi Liga alpontban, az Eredmények címszó alatt találhatók.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS