A Vasashoz látogat a legutóbbi négy forduló legjobbja

2018. szeptember. 16., 09:53   |    

A Vasashoz látogat a legutóbbi négy forduló legjobbja

Vasárnap rendezik a Merkantil Bank Liga 8. fordulóját. A slágernek ígérkezik a Vasas–Kaposvári Rákóczi, a Csákvár–Békéscsaba és a ZTE–Balmazújváros mérkőzés is.

BSS MONOR–DUNA ASZFALT TISZAKÉCSKEI VSE
(Óbuda, 16.00)
A monoriak a szerzett gólok alapján a tizedik helyen állnának a tabellán, valójában utolsó előttiek. Övék a Merkantil Bank Liga mostani szezonjában a szoros vereségek csapata. Hét meccsükből ötöt elveszítettek, csupán négy pontjuk van. A szintén újonc Tiszakécske két ponttal áll riválisa előtt, miután a rossz rajt után volt egy négy mérkőzésből álló veretlenségi sorozata. Vendégként még nem szerzett gólt, igaz, csak kétszer játszott.

CEGLÉDI VSE–VÁC FC
(Tiszakécske, 16.00)
A Cegléd nagyon rosszul kezdte az idényt, egyelőre még győzelem nélkül áll. A legutóbbi négy fordulóban azért valamit javult a teljesítménye, háromszor is döntetlent játszott. A Vác a legutóbbi fordulóban hosszú hetek után újra győzött, a középmezőnyben foglal helyet. Vendégként háromszor játszott eddig, még nyeretlen, de csak Gyirmóton kapott ki.

BUDAÖRS–DOROGI FC
(Tatabánya, 16.00)
A Dorog a története egyik legjobb játékosáról elnevezett stadionban vendégeskedik. Az egykori bányászcsapat az utóbbi hetekben a páros számú fordulókban győzött, a páratlanokban kikapott, most a nyolcadik forduló következik. Vendégként kiváló a mérlege, négy mérkőzésen tíz pontot szerzett. A Budaörs a remek kezdés után visszaesett, a legutóbbi négy fordulóban csupán három pontot szerzett, háromszor kikapott. Pályaválasztóként három meccsből még nyeretlen.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–SOROKSÁR SC
(Mosonmagyaróvár, 16.00)
A Mosonmagyaróvár a legutóbb, hétközi fordulóban megszerezte első győzelmét, Dorogról vitt el három pontot. Hazai mérlege „egyhangú”, három döntetlen. A Soroksár a legutóbbi három fordulóban háromszor is győzött, s visszavette az első helyet. Vendégként, a tavaszba is visszanyúlva, a legutóbbi hét meccsén 19 (!) pontot szerzett.

KAZINCBARCIKA BSC–GYIRMÓT FC GYŐR
(Putnok, 16.00)
A kazincbarcikaiak a tizenhatodik helyen állnak, a legutóbbi két fordulóban nem szereztek pontot. Hazai (albérletbeli) mérlegük gyenge, két döntetlen után kikaptak a Dorogtól. A Gyirmót szeszélyes csapat, még nem játszott döntetlent, négy győzelem mellett három vereség a mérlege. Nincs nagy különbség az idegenbeli és az otthoni mutatója között, vendégként kétszer nyert, kétszer pedig kikapott.

WKW ETO FC GYŐR–BUDAFOKI MTE
(Győr, 17.00)
A győrieknél új szakasz kezdődik az edzőváltás után, a legutóbbi két fordulóban veszítettek, hét forduló után csupán nyolc pontal állnak. Hazai pályán június eleje óta nem tud nyerni a csapat. A Budafok két vereséggel kezdett, de azóta csak egyszer kapott ki, a legutóbbi két játéknapon négy pontot is szerzett. Vendégként a Vác elleni vereség után kétszer is gól nélküli döntetlent játszott.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
(Csákvár, 17.00)
A csákváriak még veretlenek, két győzelem mellett ötször is döntetlent játszottak, ezért „csak” a középmezőnybe tartoznak. A legutóbbi fordulóban, három „iksz” után nyerni tudtak. Pályaválasztóként egy győzelem és három döntetlen a mérlegük, nincs nagy különbség a hazai pályán és a vendégként mutatott forma között. A Békéscsaba a második helyen ál 14 ponttal, a legutóbbi három fordulóban hét pontot szerzett. Vendégként viszont még nyeretlen, három mérkőzésen csupán két pontot szerzett.

BFC SIÓFOK–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
(Siófok, 17.00)
A Siófok a legutóbbi forduló előtt három mérkőzésen át veretlen maradt, öt pontot gyűjtött, de aztán újra kikapott, a tizennyolcadik helyen áll. A legutóbbi két hazai meccsén négy pontot szerzett. A Nyíregyháza a vártnál sokkal gyengébben szerepel, az első forduló óta nyeretlen, a legutóbbi négy fordulóban három döntetlent játszott. Vendégként a mostani idényben mindhárom eddigi mérkőzésén döntetlent játszott.

ZALAEGERSZEGI TE FC–BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ FC
(Zalaegerszeg, 17.00)
A Zeténél csak a Soroksár szerzett eddig több pontot, messzinek tűnnek a tavaszi gondok. A csapat pályaválasztóként viszont a csúnyább arcát mutatja, az eddigi három mérkőzésén négy pontot szerzett. A Balmazújváros rosszul kezdte a szezont, idő kellett ahhoz, hogy a nagy változások után összeálljon a csapat. Ellenben a második forduló óta veretlen, öt mérkőzésen kilenc pontot szerzett. Vendégként még veretlen és nyeretlen, mindkét mérkőzése (a Kazincbarcika és a Budaörs ellen) 0-0-ra végződött.

VASAS FC–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
(Újpest, Szusza Ferenc Stadion, 18.00)
A forduló záró találkozója előtt az újonc, tavasszal még a harmadik osztályban szereplő Rákóczi megelőzi az élvonalból kiesett Vasast. Pedig az angyalföldiek jobban kezdtek, de a legutóbbi négy fordulóban nyeretlenek maradtak. Mindazonáltal a Csákváré mellett övék az egyetlen veretlen csapat a mezőnyben. A Kaposvár az első fordulóban szenvedte el eddigi egyetlen vereségét, a harmadik forduló után még nyeretlen volt, de a legutóbbi négy játéknapon tizenkét pontot szerzett.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS