A Videoton a Vasas otthonában is győzött

2009. november. 01., 19:37   |    

A Videoton a Vasas otthonában is győzött

A Soproni Liga 13. fordulójának vasárnapi találkozóján a Vasas fogadta a tabella élén álló Videotont. Az élvezetes és fordulatos meccsen a fehérváriak szereztek vezetést, s bár a hazaiak ezután fordítani tudtak, a Videoton végül biztosan, 4-2-re nyert, Andre Alves háromszor is bevette a Vasas kapuját.

Alves hármat lőtt az angyalföldieknek

Vasas - Videoton FC 2-4 (0-0)
Vezette: Iványi Zoltán (Szpisják Zsolt, Medovarszki János)
Gólszerző: Remili a 68., Dobric a 78. illetve Alves az 54., Farkas B. a 82., Alves (11-esből) a 86., Alves a 89. percben

A találkozó első felében a Videoton futballozott veszélyesebben, zömmel a fehérváriak birtokolták a labdát és többet is támadtak, mint az angyalföldiek, akik azonban olykor ígéretes ellenakciókat vezettek. A szünet után sem változott a játék képe, s a Vidi az 54. percben fel is törte a Vasas védelmét: Varga Róbert bal oldali beadása után Andre Alves három méterről fejelt a hálóba (0-1). A Vasas azonban nem adta fel, s a 68. percben egyenlített, B. Tóth Balázs bal oldali beadása után Mohamed Remili csúsztatott öt méterről a kapu bal oldalába (1-1). A 78. percben aztán már a hazaiak vezettek, Balogh Zsolt ívelt jobbról a kapu elé, Sasa Dobric pedig nyolc méterről a háló bal oldalába fejelt (2-1). Ezzel azonban még távolról sem volt vége, a 82. percben Farkas Balázs húsz méterről, szabadrúgásból lőtt a hálóba (2-2). A 86. percben újra a fehérváriaknál volt az előny, Gáspár József buktatta Alisont a 16-oson belül, s a megítélt büntetőt Alves értékesítette (2-3). A 89. percben Alves megszerezte harmadik gólját is, betört a Vasas 16-osára, majd remek cselsorozat után közelről a kapuba gurított (2-4).


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS