A Videoton sem bírt a DVSC-vel

2012. március. 18., 20:10   |    

A Videoton sem bírt a DVSC-vel

Az OTP Bank Liga 20. fordulójának vasárnapi játéknapján a debreceniek a címvédő otthonában is megőrizték veretlenségüket, fehérvári győzelmükkel újabb nagy lépést tettek a bajnoki cím felé.

Videoton - DVSC-TEVA 0-1 (0-0)
Vezette:
Iványi Zoltán (Ring György, Albert István)
Gólszerző: Coulibaly a 64. percben

A Videoton számára volt fontosabb a három pont megszerzése, ennek megfelelően a hazaiak kezdték nagyobb elánnal a mérkőzést. A debreceniek jól szervezett, fegyelmezett védelme azonban állta a sarat, a Videoton kevés helyezetet alakított ki a vendég kapu előtt. A második félidőben is a házigazdák tettek többet a gólszerzésért, de a Debrecen sem állt be védekezni, ezért végig nyílt volt a találkozó. A 64. percben a Videoton kapusa, Mladen Bozovic nagyot hibázott, egy hazaadás után odapasszolta Adamo Coulibalynak a labdát, aki élt a tálcán kínált lehetőséggel, és 18 méterről az üres kapuba gurított, megszerezte csapatának a vezetést. A hazaiak a hajrára beszorították kapuja elé a DVSC-t, de mindhiába, az éllovas megőrizte előnyét, és megerősítette vezető pozícióját a tabellán.

Ferencváros - Budapest Honvéd 0-0
Vezette:
Szabó Zsolt (Erős Gábor, Szpisják Zsolt)

A csapatok a biztonságot tartották szem előtt, amit leginkább a szurkolók bántak, helyzetekben ugyanis nem bővelkedett a találkozó. Sőt, a csapatok alig-alig jutottak el a kapukig, a mezőnyjáték pedig kevés izgalmat biztosított a szurkolóknak. A második félidőben sem változott a játék képe, egy-egy lehetőségig jutottak a csapatok, de ezekből gól nem született, egészen a lefújásig maradt a 0-0...


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS