A Vidi a Lokit fogadja a hétközi forduló nyitányán - bajnoki jegyinformációk

2016. április. 04., 07:31   |    

A Vidi a Lokit fogadja a hétközi forduló nyitányán - bajnoki jegyinformációk

Kedden egy, szerdán öt mérkőzést rendeznek a az OTP Bank Liga 29. fordulójában. A Videoton a DVSC-t fogadja, a Honvéd a Szuszába látogat. Jegyinformáció az összes bajnokira.

Videoton FC - DVSC-Teva
(Kedd, április 5., 18.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A Pancho Aréna pénztárai a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak. A belépők elővételben 1000 Ft-ba (diák/nyugdíjas 500 Ft) kerülnek. A VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek nyitvatartási időben, a 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a hazai lelátókra, de technikai jegyet részükre is szükséges kiváltani.

Újpest FC - Budapest Honvéd
(Szerda, április 6., 15.45)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyelővétel a hazai szurkolók számára Újpesten a Mildenberger utcai külső pénztárakban lesz. A vendégszurkolók elővételben hétfőn és kedden 17-19 óráig a Bozsik Stadionnál lévő főpénztár I. pénztáránál válthatnak belépőt. A vendégszektorba szóló jegyek egységesen 1900 Ft-ba, míg a hazai és semleges jegyek 1700-3300 Ft-ba kerülnek.

Ferencvárosi TC - Paksi FC
(Szerda, április 6., 18.00)

A mérkőzésre szóló vendégjegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A ferencvárosi szurkolók ITT vásárolhatnak online belépőt, személyesen pedig a Groupama Aréna pénztárában kedden és szerdán 10 óra és 18 óra között. A vendégjegyek egységesen 2000 Ft-ba kerülnek, a hazai belépők 1400-4200 Ft-ért vásárolhatóak.

DVTK - Puskás Akadémia FC
(Szerda, április 6., 19.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében is meg lehet váltani. A jegyárusítás a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében kedden 12, Diósgyőrben 14 órakor indul. A belépőjegyek szurkolói kártya nélkül kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya. A vendégjegyek elővételben 1000 Ft-ért válthatóak, míg a hazai belépők 1000-2500 Ft-ért.

Swietelsky Haladás - Vasas FC
(Szerda, április 6., 19.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A mérkőzést a soproni Városi Stadionban rendezik, ahol a mérkőzés napján 15 órakor nyitnak a hazai pénztárak, míg a vendég szurkolók 17:30-tól válthatnak belépőt. A belépők 1400-3000 Ft-os áron válthatóak.

MTK Budapest - Békéscsaba 1912 Előre
(Szerda, április 6., 19.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A mérkőzést a Dunaújvárosi Stadionban rendezik, ahol a jegypénztárak 17 órakor nyitnak. A belépők elővételben 1000 Ft-ba kerülnek.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS