A Vidi magabiztosan győzte le a Mezőkövesdet

2018. szeptember. 26., 22:23   |    

A Vidi magabiztosan győzte le a Mezőkövesdet

A bajnok MOL Vidi FC magabiztosan, 3-1-re győzte le a vendég Mezőkövesd gárdáját Felcsúton, a Pancho Arénában szerdán a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
MOL Vidi FC - Mezőkövesd Zsóry FC 3-1 (2-0)
Felcsút, v.: Berke
gólszerzők: Juhász R. (19.), Katanec (22., öngól), M. Scepovic (65.), illetve Vajda S. (93.)
sárga lap: Fiola (52.), Nikolov (57.), illetve Alves (72.)
 
Vidi: Tujvel - Nego, Juhász R., Fiola, Stopira - Nikolov, Hadzic, Huszti (Berecz Zs. 87.), Milanov (Pátkai 81.) - Kovács I., M. Scepovic (Hodzic 86.)

Mezőkövesd: Dombó - Farkas D., Szeles, Pillár, Katanec, Vadnai - Vajda S., Mevongou (Meski 77.), Tóth B. (Szakály D. 70.), Cseri T. (Alves 70.) - Drazic

A két csapat eredetileg augusztusban találkozott volna egymással, ám a Vidi a Malmö elleni BL-selejtezője miatt halasztást kért.

A tabella negyedik helyén álló Mezőkövesd kezdte jobban a pótmeccset, mégis a hazaiak szereztek vezetést: Huszti Szabolcs sarokrúgását - Robert Pillár és Dombó Dávid határozatlanságát kihasználva - Juhász Roland csúsztatta fejjel három méterről a kapuba. Három perccel később megduplázódott a bajnokcsapat előnye, miután Stopira beadásába előbb Farkas Dániel, majd Matija Katanec ért bele, és utóbbiról a kapuba került a labda. Az addig tetszetősen futballozó Mezőkövesd láthatóan megzavarodott a kapott góloktól, míg a Vidi magabiztosan őrizte előnyét.

A fordulás után alábbhagyott a csapatok lendülete. A 65. percben egy újabb mezőkövesdi védelmi megingást büntettek góllal a hazaiak: Georgi Milanov egyedül vezethette a labdát a kapusra, középre gurítását Marko Scepovic helyezte a kapu közepébe. A vendégek becsülettel küzdöttek a szépítésért, és az utolsó percben Vajda Sándor szabadrúgásából összejött nekik a szépítő találat.

Az egy meccsel kevesebbet játszó Vidi ezzel a győzelemmel megelőzte a Mezőkövesdet, és feljött a tabella negyedik helyére.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS